RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolig påskestart


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
De første dagene i påske-uken har vært veldig stille for Manglerudpolitiet.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Noe husbråk har det vært, men ellers svært så stille, sier overbetjent Trond Venatrø på vår lokale politistasjon.

Tatt på fersken

HOLMLIA: Mandag morgen observert en person at det ble knust en rute i en bolig i Hallagerbakken på Holmlia. Rask utrykking fra politiet førte til at de kunne pågripe en person. Mannen i midten av 20-årene ble anmeldt og bøtelagt.

Griset til på T-banen

RYEN: Tirsdag formiddag kom det melding om at en dame griset til på T-banen og var til sjenanse for medpassasjerer. Damen i slutten av 40-årene ble tatt vare på av politiet som pågrep henne på Ryen.

Tok fyr i blomsterbed

MORTENSRUD: Klokken 02 natt til onsdag ble det meldt om at det luktet brent eller røyk i området ved Blakkens vei på Mortensrud.

Politi og brannvesen (OBRE) kunne etter en stund lokalisere kilden til et blomsterbed. Her var det antakelig kastet noen glør som etter å ha ulmet noe utviklet seg til en liten brann. OBRE fikk slukket den lile brannen.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere