Gå til sidens hovedinnhold

Rolige juledager

Manglerudpolitiet har hatt det ganske rolig i juledagene. Værgudene var de som «bråkte» mest.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Helt fra lille julaften har vi hatt det ganske stille, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.– Det har imidlertid vært en del meldinger knyttet til den kraftige vinden.

Både 1. og 2. juledag blåste det jo kraftig, og det kom en del meldinger i trær som blåste over ende og skapte problemer.

Første naturmelding kom litt over klokken 23 førstedags-kvelden. Den kom fra Furubråtveien. Der hadde et tre lagt seg over en strømkabel, og det hadde også gått litt ut over to biler.

Like etter kom tilsvarende melding fra Solveien på Bekkelaget. Også her hadde det gått ut over ledninger og et gjerde.

En snau halvtime over midnatt til 2. dag hørte beboere i et hus i Kampheimveien på Oppsal et smell. Her hadde et tre blåst mot huset. Det ble bare mindre materielle skader.

Og sent mandagskvelden blåste et tre over Nøklevanns-veien ved innkjøring til Haraløkka. Her ble det ingen skader. Det var bare å få fjernet treet.Andre saker Manglerudpolitiet hadde å ta seg av:

Fyrverkeri

Lambertseter: Natt til julaften kom det melding om at noen var litt tidlig ute med fyrverkeri. Dette var i Glimmerveien på Lambertseter.

Da politiet kom til stedet, var ingen å se, og det kom heller ingen flere meldinger.

Åpen dør

Seterbråten: Julaftens ettermiddag ble det meldt om at det var en åpen dør på Seterbråten skole. Det hadde også vært barn inne, men disse ble jagd ut.

En vekter sørget for å få låst bygningen.

Kjørte på rødt

Ljan: Litt over klokken 18 julaften ble en bil nesten påkjørt i Ljabruveien. Dette skjedde i lysregulert kryss. Den skyldige sjåføren, en 21 år gammel mann, hadde ikke førerkort å vise for seg. Han ble anmeldt for forholdet.

Forsøkte seg på vinduer

Lambertseter: På 1.-dags kvelden kom det melding om at noen forsøkte seg på vinduer på Lambertseter videregående skole. Politiet kom til stedet og fikk kontakt med to 17 år gamle gutter. Men i og med det ikke var noen tegn til innbrudd, ble de to dimitert etter at det var notert personalia.

Fant narkotika

Rustadsaga: Natt til 2. juledag stoppet en patrulje en bil i General Ruges vei ved Rustadsaga. Det ble funnet noe narkotika i bilen, og en 22 år gammel mann ble anmeldt for det forholdet.

Ikke edru bak rattet

Simensbråten: Ikke helt ryddig kjøring førte til at en bil ble stoppet i Vårveien på Simensbråten litt før klokken 04 natt til 2.-dag. Føreren var ikke edru og ble kjørt i arresten.

Tok hjullaster

Rustad: Natt til tirsdag ble det meldt om at noen hadde startet en hjullaster som sto parkert i Rustadsaga og begynt å kjøre. Det ble bare en kort tur før politiet ankom. Tre gutter stakk av, men den ene ble innhentet. Dette var en 16-åring som ble kjørt hjem. Etter hvert kom det også frem navn på en 14-åring og en på 18. 16- og 18-åringen har nå en anmeldelse på seg.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto