RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romjuls-tur med søppel

Alle opplevde det vel -søppeldunken ble alt for liten i jula. Da var det greit med en tur til Grønmo.

Grønmo: Før jul fortalte Nordstrands Blad at det ville være innskrenket åpningstid på Grønmo i romjula. Men mange var tydeligvis tidlig oppe, for allerede klokken 07.30 kom biler opp Sørliveien, svingte inn på plassen og ned igjen til bommen. Da var det fort gjort å bli kvitt mengder med papp og papir etter julegaver, kalkunesker og Grandiose-innpakking. Litt uti romjulsuka kom de som benyttet fridager til å få ryddet opp og dro for å kaste. Litt utpå dagene ble det derfor tilløp til kø. Og de som ikke hadde fått med seg romjuls-åpningstidene, kunne risikere å måtte returnere med bagasjerommet like fullt som da de dro hjemmefra.

Neste kaste-økt blir vel når vi skal kvitte oss med juletreet. For det som en gang var «du grønne glitrende», blir etter hvert du nåleløse og brune. Da kan gjenbruksstasjonen være grei om man ikke benytter seg av oppsamlingsbilene som skal kjøre rundt om en snau uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere