RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romjulsrock på Maiden


Abbath og Tore Bratseth byr opp til romjulsdans med Mötorheadlåter.
Abbath og Tore Bratseth byr opp til romjulsdans med Mötorheadlåter.
29. desember tar bandet Bömbers turen fra Bergen. Det er uten tvil et av de feteste Mötorhead tribute-bandene.

SENTRUM: De leverer nakkeskadende perler på rad, Bomber, No Class og selvfølgelig Ace of Spades.

- På Maiden vil vi spille et 20-talls låter som publikum garantert vil kjenne igjen, forteller gitarist Tore Bratseth til Lokalavisen.

- Dette blir romjulsdans med Mötorhead-låter! I fjor fylte vi stedet, og ingenting tyder på at det kommer færre i år! Vi satser på at dette blir en romjuls-tradisjon.

Har sett dem før

Bratseth var selvfølgelig på Mötorhead i Spektrum 5. desember, og uka før fikk han med seg heltene på Wembley.

- Lemmy blir 62 år på julaften og har turnert tett de siste månedene. Konserten i Spektrum var bra, men jeg må innrømme at den på Wembley var hakket bedre, sier gitaristen.

- Vi har det veldig gøy når vi drar rundt. Folk gliser og har det bra. Det er rett og slett enkel og grei moro. Det er en ære å få spille låter fra verdens tøffeste mann. Lemmy har selv har spilt inn åpningen til konsertene våre. Så nå håper jeg så mange som mulig kommer til Maiden i romjula.

Erfarne karer

Bömbers består av medlemmer med dype røtter i metal og punk. Vokalist Abbath (ex Immortal) synger nært opp mot Lemmy, og basser som gamlefar sjøl. Gitarist Tore Bratseth (ex Old Funeral, nå The Batalion) - en hardrocker av rang, og trommelager Pez (ex Punishment Park og E.F.), utfyller alle ledd i et velsmurt Mötor-maskineri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere