Gå til sidens hovedinnhold

Rommen sjokkerte med seier i cupen

Selv ikke stjernespillere som Geir Frigård og Tom Kristoffersen maktet å putte mot Rommen i første runde i cupen. I stedet var det Tommy Svendsberget som sendte hjemmelaget til himmels.

Rommen: Utrolig moro. Det var ikke akkurat så mange som hadde troen på at vi kunne gå videre, jublet matchvinneren.
Like før pause satte Svendsberget inn kampens eneste mål, da han kom alene med Eidsvold Turns sisteskanse.
Begge nølte litt, men jeg klarte til slutt å vippe ballen forbi ham. Hadde nok litt flaks, konstaterte Svendsberget som uansett ikke brydde seg nevneverdig om det.

Gikk i fella

Eidsvold Turn skapte haugevis med sjanser mot Rommen, men groruddølene holdt unna med stil.
I vår forhåndsannonsering av kampen, advarte vi Eidsvold mot å gå i den fella som ble satt opp for dem. Likevel gikk de i med begge beina! De hadde sikkert 70 % ballbesittelse og 110 i cornere, men tempoet var labert, intensiteten var lav. Spillerne trodde dette skulle ordne seg lett, mot det de uttaler til lokalavisen som et dårlig tredjedivisjonslag, forteller sportslig leder Espen Myrbakken i Rommen SK.

Flaut tap

Eidsvoll/Turns kaller resultatet flaut på sine nettsider, og 2. divisjonslaget betegner cupkampen i Oslo som en helsvart dag. Rommen kunne imidlertid glede seg over at laget for første gang er klare for andre runde i Norgesmesterskapet.
Det var mange som var glade da dommeren blåste av, for det var virkelig enveiskjøring. Forsvaret og keeperen hadde mest av æren for avansementet, mente matchvinner Svendsberget.
Nå er han ikke i tvil om hvem han vil møte i andre runde i cupen en kamp som for øvrig blir Rommens første noen gang i 2. runde i NM.
Nå håper vi på et eliteserielag, og da helst Vålerenga.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley