*Nettavisen* Nyheter.

Romsås-folket banker naboen på fotballbanen

For Ibrahim Issifou, Robin Blyberg og Ahmed Abdirahman er Romsås cup et av årets høydepunkt. Og der spiller det ingen rolle om resultatene ikke går riktig vei.

Romsås: Nei, vi er nok det dårligste laget her, gliser gutta fra Emanuelfjell borettslag.
Romsås Cup har blitt arrangert helt siden 1980. Også i år ble arrangementet en stor suksess og de seks borettslagene på Romsås fikk nok en gang mye moro i løpet av tre kampdager på Bjøråsen grusbane.
Det her er utrolig artig. Vi har mange venner rundt i de andre borettslagene, så det er kult å spille mot dem, sier Ibrahim, Robin og Ahmed.

Fra forskjellige lag

Trioen spilte selv i gutter 2-gruppa, der gutter fra 5. - 7. klasse duellerte på banen. Der var det mange tøffe tak, men Romsås-gutta understreker at det viktigste ikke er å vinne.
Dette er bare for gøy. Men det er mulig det blir litt vennskapelig mobbing i etterkant, smiler Ibrahim.
Alle er fotballspillere for Romsås til vanlig, men spiller for hver sin årgang i klubben.
Derfor er dette konseptet veldig bra. Her blir vi bedre kjent med folk som vi egentlig ikke prater så mye med til vanlig, forteller fotballspillerne.

Imponerende tall

De tre gutta fra Emanuelfjell var bare noen av de mange som møtte opp på Bjøråsen grusbane. Totalt var hele 600 Romsås-beboere i aksjon, fordelt på sju klasser. Mens den yngste klassen var for spillere fra 6- til 10-årsalderen, var den eldste klassen old mixed der det ikke var noe øvre tak.
Svarttjern borettslag hadde aller mest grunn til å juble. De viste nemlig mest klasse på banen og kan dermed ha tittelen "årets beste fotballborettslag" på Romsås i tolv måneder framover.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.