RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romsås-jente i sikkerhet etter Utøya-skyting


 
  Foto: KART: Google
Bethina Alice Bredesen deltar på AUF-leiren på Utøya, og hørte flere skudd, ifølge søsteren, dittOslo-journalist Carina.

– Hun satt sammen med en del andre på andre siden av der skytingen foregikk. De hørte flere skudd, før det ble stille. Så hørte de ett nytt skudd igjen, sier søsteren Carina Alice Bredesen.

Klokken 19.20 får dittOslo.no opplyst av søsteren til Bethina at hun nå skal være i trygghet.

Her kan du lese Twitter-meldinger om Utøya

Del på Facebook

– Hun la på svøm og ble plukket opp av en redningsbåt utenfor Utøya. Nå er hun fraktet inn til land og videre til Sundvollen hotell der det er opprettet et krisesenter, forteller Carina.

Det er sprikende meldinger i flere medier og på Twitter om antall drepte, men flere skal være skutt og hardt skadet. Nordre Buskerud politidistrikt opplyser at gjerningsmannen skal være pågrepet.

Det er over 500 personer som deltar på AUF-leiren på Utøya. Politiet melder nå at de antar at det er en sammenheng mellom skytingen på Utøya og bombeeksplosjonen i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere