RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romsås skal ha en møteplass

Kafeen er av de populære stedene på Romsås senter. Frivilligsentralen utnytter de ledige lokalene for å skape en møteplass.

ROMSÅS: På Romsås senter en helt vanlig fredag sitter flere personer og drikker kaffe, spiser vafler og snakker om alt som faller dem inn.

Frivilligsentralen driver møteplassen i et ellers rolig senter. Bak skranken står Imran og forteller at de nettopp har utvidet åpningstidene til fem dager i uka, i stedet for bare tre som de hadde tidligere.

– Det var han her som fiksa det, sier han og peker på Svein som steker vafler. Svein hadde gått til Benthe-Lill Krigerød i Frivillighetssentralen og spurt om hva som skulle til for å holde åpent hver dag. Svaret han fikk var at de trengte frivillige, og da var saken i boks.

Sosialt

Målet for Frivillighetssentralen er å være en møteplass som formidler kontakt mellom beboerne i lokalmiljøet, og når den kommersielle delen av senteret tilsynelatende går dårlig, er det viktig å beholde et tilbud for dem i nærheten.

– Vi har en avtale med senterledelsen om å holde kafeen åpen så lenge vi har frivillige og ikke står i veien for noen med kommersiell interesse. Det er litt mer som en sporadisk møteplass akkurat nå, sier Benthe-Lill Krigerød.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere