RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romsås skuffet stort i NM-kvaliken


BARE SURR: Kevin Christensen og Romsås var stadig vekk på etterskudd i oppgjøret mot Oppsal på Trasop kunstgress.
BARE SURR: Kevin Christensen og Romsås var stadig vekk på etterskudd i oppgjøret mot Oppsal på Trasop kunstgress. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen
En divisjon skiller de to lagene, men Romsås klarte ikke å stoppe Oppsal i NM-kvalifiseringen.

OPPSAL: 3.-divisjonsherrene til Romsås var storfavoritt før mandagens oppgjør. Men etter 90 minutter i sludd og sterk vind på Trasop kunstgress, var NM-eventyret over for groruddølene.

Romsås tapte 2–0 mot 4.-divisjonslaget Oppsal.– Dette var ikke noe moro! Nå er vi veldig skuffa, sier Romsås-trener Rune Gjertsen.

– Oppsal har et godt lag, men de spiller i 4. divisjon. Og vi i tredje. Det er klart vi skal vinne en kamp som denne, fortsetter en tydelig skuffet Gjertsen til Lokalavisen Groruddalen.

Traff stolpen

Mandagens NM-kvalifiseringskamp var aldri velspilt, men i siste halvdel av 1. omgang våknet Romsås. Nærmest scoring var Romsås-spiss Kenneth Lund Simonsen med sitt stolpeskudd.

– Vi skapte nok sjanser til å score, men var likevel ikke gode nok. Vi var for dårlige i banespillet, mener Romsås-treneren.

Kvarteret før slutt headet Kristian Bjørseth Oppsal i ledelsen.

Bare fem minutter senere trodde «alle» på Trasop kunstgress at Romsås klarte å svare, men ingen klarte å sette ballen i det åpne Oppsal-målet.

Og da Mohsin Ali Ghous banket inn 2–0 for hjemmelaget på overtid, var det snipp, snapp, snute for 3.-divisjonsgjengen til Romsås.

Les også: Lyn videre i cupen med 8-1

Åpner mot Frigg 2

– Hva gikk galt?

– Før kampen snakket vi om at det var viktig å ikke undervurdere motstanderen, men her manglet vi en god innstilling. Flere sentrale spillere spilte under pari og vi tapte viktige dueller hele veien, sier en ærlig Rune Gjertsen.

Førstkommende mandag serieåpner Romsås mot Frigg 2.

– Hvis vi skal ta poeng der, må vi opp mange hakk, smeller det fra Gjertsen.


– Men vi gleder oss veldig til å komme i gang med seriespillet, understreker den nye Romsås-sjefen.

Dagbladet tippet nylig Romsås på en sjetteplass i sin avdeling.

– Klarer vi det, skal vi være veldig fornøyd. Målet er å bli blant de ni beste, sier Gjertsen, som før har trent Grorud og Grei.

Mye har skjedd i Romsås siden forrige sesong, forteller treneren.

– Alle bråkmakerne er kastet ut. Nå jobber vi med å bygge opp et helt nytt lag, sier Rune Gjertsen til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere