Gå til sidens hovedinnhold

Ronni feirer jula i Oslo øst

De fleste kjenner Ronni Le Tekrø fra smått legendariske TNT. Men sannelig har mannen flere strenger å spille på enn heavyrock!

VÅLERENGA/SENTRUM: «En Kirkeodyssè» er en reise musikalsk og visuelt i kirkerommet, står det skrevet i en pressemelding om konserten Tekrø presenterer i Vålerenga kjerke torsdag 3. desember.

Annerledes

Ronni le Tekrø har med sitt «Magica Lanterna» fremført verket av samme navn (komponert av Rypdal/Tekrø) i mer enn 45 kirker landet rundt, til overveldende kritikker.

Musikken som fremføres beskrives både som overjordisk og tidløs vakker. Foruten sitt faste band har han med seg Synnøve Rognlien (vokal) og den 94 år gamle poeten Henry Olstad på resiteringer. Utenom verket Magica Lanterna fremføres materiale fra Synnøve Rognliens album.

Fett møte

For dem som trives bedre i litt brunere omgivelser kan Østkanten Bluesklubb lokke med samme mannen på scena til Herr Nilsen fredagen uka før. Der møter Tekrø nemlig The Buzz Brothers til en forrykende konsert.

Tekrø ble på midten av 80-tallet kåret til en av verdens ti beste heavygitarister, og regnes blant mange for å være den største fortsatt.

The Buzz Brothers er en trio bestående av rutinerte musikere som skriver og spiller blues. Erik Harstad er frontmann i bandet og har i hele sin musikalske karriere spilt og skrevet blues.

Fredag 27. november klokka 21.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene