*Nettavisen* Nyheter.

Rørende hundehistorier

Plakaten med etterlysningen av Taiko. Foto: Utlånt

I slutten av februar kunne Ullern Avis Akersposten fortelle solskinnshistorien om hunden Yessi som kom til rette etter å ha vært borte i over en uke. Nå deler en annen hundeeier sin solskinnshistorie med Akerspostens lesere.

RØA: Hunden Yessi forsvant på tur til Skjennungstua. Eieren Anne Hedvig Ly lette høyt og lavt etter den strihårede dachsen, og under letingen kom hun i kontakt med mange hjelpsomme mennesker. Blant dem som hjalp til å lete var Anita Asdahl Hoff .

En matmors fortvilelse

I dag forteller Hoff i et leserinnlegg på Akersposten.no at det var lett å sette seg inn i Lys fortvilelser etter å ha mistet hunden sin. Kun en uke tidligere forsvant nemlig hennes egen hund på skitur i marka.

Også Hoff ønsker bet seg merke i all hjelpsomheten hun møtte, og vil gjerne takke alle som hjalp henne å lete etter hunden.

- Vår gode nabofamilie Graff lette sammen med oss og ropte til langt på natt uten resultat. Etter en søvnløs og utrøstelig natt, særlig for Per Kristian (11 år), var Taiko fortsatt ikke kommet til rette, skriver Hoff.

Lykkelig slutt

I likhet med historien om Yessi, fikk også denne historien en lykkelig slutt.

- To dager etter at Taiko var kommet til rette ringte en fremmed mann og lurte på om vi hadde funnet Taiko - hvis ikke ville han fortsette letingen. Sånt varmer og er rørende. Så tusen takk til alle som lyttet og lette etter Taiko og ringte oss. At så mange bryr seg kjennes ekstra godt.

Les hele det rørende leserinnlegget her.

Les solskinnshistorien om Yessi her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.