RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg er seriemestre


ble tatt hardt, men fikk ingenting i denne situasjonen.
ble tatt hardt, men fikk ingenting i denne situasjonen. Foto: Anders Auberg
Det gjenstår ennå 4 serierunder, men tippeselskapet Betsson har allerede kåret Rosenborg til norsk seriemester.

Oslo: Trønderens suverene ledelse har gjort at tippeselskapet selv før serien er ferdigspilt betaler ut penger til alle oddsspillere som har veddet på Rosenborg som seriemester.

- Vi er nå 100 % sikre på at Rosenborg vinner serien og synes derfor det riktig at våre kunder slipper å vente på gevinsten, sier sjef i Betsson Norge, Thomas Aavik.

Skulle Vålerenga likevel klare å ta igjen Rosenborg lover Betsson å betale ut penger til oddsspillere som har satsen på dem også, men selskapet tror risikoen en slik dobbeltutbetaling er lik null etter Rosenborgs seier over dem forrige søndag.

- Slik vi ser det kunne Rosenborg spilt resten av serien med juniorlaget og likevel blitt seriemester. 8 poengsledelse for et slik seiersvant lag regner vi ikke en gang som teoretisk mulig å ta igjen, så i praksis kan trønderne allerede nå starte gullfesten, sier Aavik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere