RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roser risikobudsjettet

2008-budsjettet er risikofylt, men bydelspolitikerne tror det er veien å gå.

Nordstrand: Jeg tror det er mulig å leve med en litt større risiko i 2008 når vi ser at det går i rett retning. Jeg er godt fornøyd med den jobben administrasjonen har gjort, og synes det er bra at det er satt i gang langsiktige prosesser, sier bydelsutvalgets leder Sigbjørn Odden (H) som var til stede ved budsjettfremleggelsen.

Hva er langsiktige prosesser?

At det satses på kvalitet i tjenestene, og jeg forventer at det jobbens med så få ned sykefraværet, for det gir større stabilitet og bedre tjenester, sier Odden (H).

Lite mannskap

Også Steinar Andersen (Ap) brukte fine ord da han kommenterte budsjettet, og trakk spesielt frem at det var godt at fritidsklubben og eldresentrene var spart for kutt denne gangen. Han valgte seg forsvarstermer da han skulle beskrive pengemangelen som likevel er der.

Det kjører mange fregatter uten mye mannskap, sier Andersen (Ap).

Haakon Brænden (KrF) er glad for at eldresentrene spares og for styrking av barnevernet, men henstiller alle lokalpolitikere til nå å henge som klegg på sine folk i rådhuset slik at bydelsrammen økes alt for 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere