RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rotet bort seieren

Tre og et halvt minutt før slutt ledet BSK 7-5. Så fikk serielederen helt "hetta". Bærums Verk scoret to ganger, og rappet ett poeng fra BSKs innebandyherrer.

BEKKELAGET: Det var "illa", sukker Tobias Hãrnlund.
BSKs svenske trener hadde selvfølgelig helst sett at gutta hans hadde klart å ri på to-målsledelsen de skaffet seg i sluttminuttene, men denne gangen tok iveren overhånd.
Vi var alt for urutinerte. Gutta skulle frem på banen for å lage flere mål istedenfor å sikre bakover, sier Hãrnlund.
BSK tok en "timeout" da det kokte som mest på slutten, men spillerne var ikke like flinke til å følge sin egen plan denne gangen.
Taktikken var å spille sikkert bakover, og spille lange angrep når vi fikk tak i ballen der oppe. Det fungerte ikke så bra, sier Hãrnlund.

Svingte

Kampen mot Bærums Verk ble en skikkelig "rysare", og at det til slutt endte 7-7 var forsåvidt greit nok. Gjestene hadde et par meget gode spillere (Anton Brenner og Terje Hansen), og de gjorde livet surt for BSKs jevne mannskap.
Vi hadde problemer mot Bærums Verk da vi møtte dem før jul også, sier Hãrnlund.
Gjestene ledet 2-1, 4-3 og 5-4. Og det var ikke før Eric Larsen ordnet 7-5 til BSK like før slutt at kampen virket kjørt.

Skal opp

I en rekordjevn toppstrid skulle helst BSK hatt begge poengene. Sammen med Holmlia, Grei og Hasle/Løren kjemper BSK om den ene kvalikplassen som gir spill om opprykk.
Målet vårt har hele tiden vært å rykke opp, så jeg er ikke overrasket over at vi ligger i toppen, sier Hãrnlund.
Men kanskje er det best at den rutinerte svensken drar på seg drakten igjen selv, og hjelper det litt urutinerte laget gjennom en spennende vinter.
Jeg har spilt de siste kampene, men i dag hadde jeg trøbbel med magen. Men vi har blitt enige om at vi alltid skal spille med det beste laget, så vi får se hva som skjer, sier Tobias Hãrnlund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere