RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roy endelig i skuddet


Roy Poulsen skapte mye trøbbel for forsvaret til Øvrevoll Hosle.
Roy Poulsen skapte mye trøbbel for forsvaret til Øvrevoll Hosle.
Roy Poulsen slet lenge med å finne nettmaskene i vår, men med fire mål på de tre siste kampene kan Bøler-spissen smile igjen.

HARALØKKA: Mot Øvrevoll Hosle torsdag var Poulsen en konstant trussel på topp for Bøler. To scoringer ga Bøler en flott 3-1-seier, og dermed et verdig punktum før sommerferien.

- Det gikk tungt med meg lenge, men nå har jeg endelig begynt å score. Det var veldig deilig med to mål i denne kampen, sier Roy som har scoringsrekka 1-1-2 de tre siste kampene.

Spissene leverer

Han fikk se spisskollega Fatmir Adem sende hjemmelaget i ledelsen snaut midtveis i 1. omgang, men Øvrevoll Hosle slo tilbake.

Omtrent på egen hånd fikset så Roy Poulsen ny Bøler-ledelse like før pause, og rett før slutt fastsatte han sluttresultatet til 3-1.

- Forsvarsspillerne deres var litt trege, så da kom jeg meg til en del muligheter. Nå håper jeg på flere mål fremover, fastslår Roy.

Også Bøler-trener Atle Jan Larsen er glad for at spissene hans scorer mål.

- I starten av sesongen slet vi med å score mål, men nå har vi begynt å score. Vi har jobbet med å være dyktigere på å komme oss inn i boksen. Morsomt at både Roy og Fatmir scoret i denne kampen, sier Larsen.

Lukter på medalje

Med tre nye poeng avsluttet Bøler vårsesongen på en strålende måte.

- Vi har tatt 12 av 15 mulige poeng på de siste kampene. Jeg kan love en god høstsesong fra oss, og nå har vi heng på lagene på medaljeplass, sier Atle Jan Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere