*Nettavisen* Nyheter.

Røykvarsler ulte i tre døgn

  Foto: Illustrasjonsfoto

Etter at en røykvarsler hadde ult i tre døgn, hadde naboenes tålmodighet nådd grensen.

SKULLERUD: Politi ble varslet, og en patrulje konstatere at det ikke var noen brann – bare varsleren som var i aktivitet.

Leiligheten i Skullerudskogen ble åpnet og batteri fjernet. Det var ingen personer i boligen. Politiet forsøkte å få kontakt med eier, men lyktes ikke.

Ellers en relativt rolig helg for Manglerud-politiet:

Fant stjålet bil

SKULLERUD: En observant person meldte fredag formiddag at den bil hadde stått parkert et par dager i Gamle Enebakkveien på Skullerud. Det ble raskt konstatert at den var meldt stjålet. Melder, som har adresse på Kampen, ble varslet.

LES OGSÅ: Bergingsbilene i skytteltrafikk i dag

Stjålet i august

PRINSDAL: Fredag kveld ble det meldt om at en bil sto ulåst delvis på fortau i Nedre Prinsdals vei. Den var utstyrt med forskjellige skilt foran og bak. EL-bilen var meldt stjålet 27. august. Viking og politiet besørget bortkjøring.

Frastjålet vesken

HOLMLIA: Litt før midnatt fredag ringte en dame og meldte at hun hadde mistet vesken sin. Den var frastjålet på toget, og dette ble oppdaget da hun gikk av på Holmlia. Politiet har fått veldig lite å arbeide ut fra.

Ikke skadeverk likevel

ØSTENSJØ: Et par timer inn i natt til lørdag meldte en mann at han hadde hørt lyder som tilsa skadeverk på biler i Kampheimveien. En politipatrulje dro til stedet og fikk kontakt med noen ungdommer. Skadde biler fant de imidlertid ikke.

Brann var stearinlys

HOLMLIA: Litt før klokken 07 lørdag morgen ble det meldt om mulig brann i Åsbråtstien på Holmlia. Det blafret fra en veranda. «Brannen» viste seg heldigvis bare å være et stearinlys.

Kaos ved loppemarked

NORDSETER: Loppemarkeder tiltrekker seg ofte mange mennesker, og når alle kommer i bil, kan det bli kaos. Det ble det på Nordseter lørdag morgen. Der var en buss kilden til trafikkproblemene i tillegg til de mange bilene. Politiet fikk løst opp floken.

Nedisede bilruter

OPPSAL: Nå er tiden kommet for at isskrape må være standardutstyr i alle biler. Det hadde ikke sjåføren som ble stoppet i sin bil i Østmarkveien. Rutene var så iset at de ikke var mulig å se gjennom. Sjåføren hadde heller ikke med seg førerkort. Det ble gitt et forenklet forelegg for at det ikke var lovlig sikt under bilkjøring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.