RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rørt prisvinner


Et fulltallig bydelsutvalg overrakte Bo Callander kulturprisen, som mottok denne sammen med sønnen Felix og sin kone Cathrine (til venstre for Felix).
Et fulltallig bydelsutvalg overrakte Bo Callander kulturprisen, som mottok denne sammen med sønnen Felix og sin kone Cathrine (til venstre for Felix). Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN
Bogstad Vinterparadis far, Bo Callander, fikk torsdag overrakt kulturprisen av Bydel Vestre Aker.

HUSEBY: Under bydelsutvalgets møte ble kulturprisen delt ut av et enstemmig utvalg. Det var en rørt Bo Callander som sammen med sin kone Cathrine og yngste sønn Felix fikk mange godord med på veien.

Del på Facebook

Prisen besto i et litografi av Håkon Gullvåg med tittelen «Den store dagen».

For alles beste

BU-leder Elin Horn Galtung mente også at dette var en stor dag.

– Noe av det gøyeste vi gjør er å sette ekstra, ekstra pris på noen som har gjort en spesiell innsats for bydelen. Vi er blitt kjent med Bo og familien som står på for alles beste. Vi vet det har tatt enormt med tid for deg og familien  å få til Bogstad Vinterparadis, sa Horn Galtung.

Hun viste også til at Callanders arbeid med prosjektet hadde tilført ny kunnskap om området som til og med har kommet Byantikvaren til nytte.

– Du har inspirert mange som  er med på prosjektet og du har inspirert oss som bor her. Vi er takknemlige for at vi får et fantastisk vintertilbud i vårt nærområde. Vi er imponert over arbeidet du og Røa idrettslag har gjort i denne saken, sa Horn Galtung.

En drøm

Bo Callander understreket at det var mange med han som i felles innsats  har jobbet med prosjektet.

– For cirka tre og et halvt år siden kom jeg til bydelsutvalget med noen tegninger basert på en drøm jeg hadde. Dette hadde aldri gått uten den respons og støtte vi har fått fra alle i bydelsutvalget. Med støtten lokalt fikk vi også lettere tilgang til politikerne i rådhuset. Jeg er veldig glad i dag og litt på grinern. Dette er så gøy, sa Callander.

Det ble også overrakt diplom og ikke minst blomster til hans kone Cathrine.

– Vi vet hvor mye tid Bogstad Vinterparadis har tatt fra familien, sa Horn Galtung.

Rammetillatelse for Bogstad Vinterparadis er gitt. Søknad om igangsettelsestillatelse er under utarbeidelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere