RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ruben Kristiansen har signert for Vålerenga


Ruben Kristiansen (26) har signert en treårskontrakt med Vålerenga. Foto: vif-fotball.no
Ruben Kristiansen (26) har signert en treårskontrakt med Vålerenga. Foto: vif-fotball.no Foto: VIF Media
Vålerenga Fotball har i dag signert en treårskontrakt med Ruben Kristiansen (26). Tor Olav Trøim betaler overgangsum og lønn.

VALHALL: Ruben Kristiansen slutter seg til resten av Vålerenga-­troppen fra 1. april.

LES OGSÅ: Thomassen forlater Vålerenga

Mandag meldte Nordlys at Tromsø og Vålerenga var i dialog om en overgang for Ruben Kristiansen. Nå er det bekreftet.

– Vi er utrolig glade for at vi har fått en spiller som er aktuell for den norske A-landslagstroppen. Ruben passer perfekt i dagens Vålerenga-­profil, og vi håper at våre supportere tar vel i mot han i hjemmedebuten mot Bodø/Glimt på søndag, sier Kjetil Rekdal i en pressemelding.

Dårlig økonomi

I følge Nordlys var Vålerenga villig til å betale tre millioner kroner for den raske venstrebacken.

I løpet av vinteren har Vålerenga også tatt farvel med flere spillere av økonomiske årsaker. I fjor høst kom det frem at klubben hadde store økonomiske problemer, og spillerne gikk etter hvert med på lønnskutt.

Kjetil Rekdal snakket også åpent om de økonomiske problemene i fjorårets siste Bohemen Live, da han kommenterte hvilke konsekvenser det fikk for fremtiden til flere enkeltspillere, som den innlånte venstrebacken Jan Lecjaks.

I vinter ble Torgeir Børven solgt til Twente i Nederland, og nylig forsvant også Giancarlo González. Rekdal bekreftet da overfor dittOslo at salget var økonomisk motivert.

– Vi har en økonomi som gjør at vi må selge når det er riktig å selge. Man kan selvsagt diskutere om det er riktig tidspunkt, men det vil vi aldri få et riktig svar på, sa Rekdal den gang.

Trøim betaler

All økonomi knyttet til overgangen rundt Ruben Kristiansen er eksternt finansiert av hovedaksjonær i Vålerenga Fotball Tor Olav Trøim. Han betaler både overgangsum og lønn.

 – Det er bare å takke Tor Olav for at han har gjort dette mulig. Uten han hadde vi ikke vært i nærheten av å få dette til, sier en takknemlig Kjetil Rekdal til klubbens nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere