RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rullende rastebu i Marka


KLART TIL STORINNRYKK: Bilde tatt i dag (torsdag) ved Rastebua. Løypebas Ole Henrik Lien-Andersen har fraktet inn varer.
KLART TIL STORINNRYKK: Bilde tatt i dag (torsdag) ved Rastebua. Løypebas Ole Henrik Lien-Andersen har fraktet inn varer. Foto: Foto: Olav Harlem/Skiforeningen
Markastuene er for mange et viktig mål for skituren, men av og til ligger stua for langt unna. Det har Skiforeningen gjort noe med.

SØRKEDALEN: Lørdag 7. januar klokken 12 er du velkommen til åpning av den nye Rastebua i Sørkedalen, seks kilometer inn fra Skansebakken.Rastebua er et prøveprosjekt. Ved hjelp av midler fra Sparebankstiftelsen og velvillig utlån av areal fra Løvenskiold har den første nå kommet på plass i Sørkedalen.

– Blir det en suksess vil vi forsøke å få på plass flere buer, som alle skal ligge akkurat passe langt inn i Marka til at mange kan få seg en fin tur, sier Mette Øinæs Habberstad i Skiforeningen.

I høst ba de interesserte om å melde seg til å drive Rastebua.

Valget falt på Røa Rotary Klubb som i følge Habberstad går inn for prosjektet med stor iver og glød.

Alle barnefamilier og Marka-brukere ønskes velkommen til en hyggelig åpning av Rastebua lørdag 7. januar. Da blir det bålkos og god stemning.

Det er mulig å få følge inn til bua ved oppmøte på parkeringsplassen på Skansebakken klokken 11.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere