RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundstjålet!


TOPPEN AV FREKKHET: Her i Oppsal kirke slo tyven(e) til.
TOPPEN AV FREKKHET: Her i Oppsal kirke slo tyven(e) til.
Stasjonssjef Janne Stømner ved Manglerud politistasjon advarer folk mot å la verdisaker ligge igjen i bilene sine. Spesielt gjelder dette kirkegjengere.

OPPSAL: Under en barnedåp i Grorud kirke søndag skal nøkler, mobiltelefoner og lommebøker forsvunnet fra bilene til de som var i kirken. Det samme skal ha skjedd under en begravelse i Oppsal kirke.

– Vi syns det er veldig trist at folk opplever dette når de markerer en minnegudstjeneste og en begravelse. Det er ikke dette de skal sitte igjen med etter en sånn dag. Så det er veldig leit, sier menighetsforvalter Grete Mugaas i Oppsal kirke.

LES OGSÅ: Politimann skallet ned på Oslo S

Advarer

Nå ber stasjonssjef Janne Stømner folk om å ikke legge igjen verdisaker i bilene sine.

– En stor andel av bilinnbruddene skjer nå før jul. Folk har dårligere tid og etterlater seg både vesker, lommebøker og PC- bager i bilen, i baksetet eller midtkonsollen, mens de bare skal ett eller annet. Dette er ofte årsaken til innbrudd i bil, sier Stømner i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Det var også dette som skjedde da kirkegjengerne i Grorud kirke og Oppsal kirke ble rundstjålet på søndag og mandag.

Mens de sørget over sitt familiemedlem var tyvene frekke nok til rundstjele både bilene utenfor kirken og klærne som hang i garderoben.

Låsing

– Vi må minne folk om at de ikke må la ting ligge igjen i jakkelommer og biler og at de heller tar med seg ting inn i kirken. Døren var lukket når dette skjedde, men vi får prøve å ha de låst. Samtidig er det jo ikke så lett å holde dørene låst heller, for folk skal jo ut og inn under en begravelse, sier Mugaas.

LES OGSÅ: Ladet hagle og unggutter bak rattet

LES OGSÅ: Stupfull kjeltring parkerte stjålet bil på politiets p-plass!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere