RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundt og rundt med Lars

Etter 90 runder og nesten fem mils løping måtte Lars Vehus (24) fra Majorstuen kaste inn håndkleet i helgens Bislett 12&24 Hour Challenge.

Bislett: Jeg måtte ta hensyn til kroppen, for jeg har hatt litt problemer med det ene kneet i det siste. Og jeg begynte å kjenne det ganske tidlig i løpet, forteller Lars.

24-åringen var en av over hundre løpere som stilte på startstreken i helgens løp innendørs på Bislett stadion. Målet var å komme så langt som mulig i løpet på enten 12 eller 24 timer.


Lenger neste år

Målet mitt var egentlig å klare 15 mil, men jeg gadd ikke å ofre liv og helse for dette, sier Lars.

Men fem mil er en voksen distanse det også?


Ja, men jeg skulle gjerne ha løpt litt lenger. Men løpslederen sa at det var ganske urealistisk å satse på 15 mil i sitt første løp, sier Lars.


Så du kommer til å prøve igjen?


Ja, jeg blir nok med til neste år. Litt kjedelig å tenke på at dette er det eneste resultatet jeg har. Jeg får prøve å gjøre det bedre til neste år, sier 24-åringen.

Kjedelig

Vinneren av helgens løp var svenske Christian Ritella. Han løp fantastiske 23 mil i løpet av 24 timer. Lars nøyde seg med fem mil, men synes det ble kjedelig etter hvert.

Jeg synes det var enormt kjedelig å løpe rundt der. Det var hyggelig å prate med de andre i klubben, men etter hvert orker man ikke å prate mer heller, sier Lars.


Uansett, så er det imponerende å bare stille til start i et slikt løp. Men nå er ikke Lars noen nykomling i bransjen heller. Han er med i Oslofjord Triatlon, og har blant annet noen maraton på samvittigheten.


Jeg var med i et løp som heter Norseman en gang. Da holdt vi på i 18 timer. Vi startet med svømming i Eidsfjord, og avsluttet med maraton opp til Gaustadtoppen, forteller Lars.


Hva slags bakgrunn har du fra idrettsarenaen?


Jeg har drevet aktiv med sykling, skiskyting og telemark, sier Lars Vehus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere