*Nettavisen* Nyheter.

«Rune's» Solveig i fri dressur

Solveig Vedal i fri dressur langs Akerselva, og med klær og sko fra egen butikk. – Endelig et jentehjørne på Rune's, sier Solveig. Foto: Kristin Tufte Haga

Solveigs drøm har blitt virkelighet, nå har hun fått sitt eget kles-, sko-, veske- og make up-hjørne – hos Rune!

Klikk på bildet for å forstørre.

Kjole fra Drys, sko fra Khrio, veske Friis&company, hårstyling fra Barbarella Frisør (Kjelsås). Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

Lang kjole fra St-Martins, sko Friis&company, clutch (veske) fra Adax. Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

Kjole med fugler og fyr fra St-Martins, sko Friis&company, veske fra Adax. Foto: Kristin Tufte Haga

KJELSÅS: – Jeg vokste opp med en mor som drev parfymeri, så det ble mye make up og fashion opp gjennom tenårene. Og nå endelig har vi jentene fått eget hjørne her i butikken, med vesker, sko, klær, smykker og velvære, forteller Solveig Vedal, som har stor tro på sitt nye konsept i Runes Minivarehandel på Kjelsås.

– Før jeg dro det hele igang, testet jeg ut med noen forskjelige vesker og sko. Vi rakk ikke sette opp alt i hyllene engang, før det meste var solgt!

SE FLERE BILDER AV SOLVEIG HER!

Shop i shop’en

Nå er butikken i Kjelsåsveien bygget om, og alt som ikke har med kvinners ve og vel å gjøre, er flyttet ut av jente-hjørnet.

– Jeg er så langt godt fornøyd med salget av de nye produktene, og har fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene på at det er mye fint å velge i her. Jungeltelegrafen går, og flere og flere stikker innom for å titte på det nye “hjørnet”, som har fått navnet “Solveigs shop in shop “ .

– Det er jo en butikk i butikken! sier Solveig, men legger til at jente-hjørnet ikke går på beskostning av varesortimentet ellers hos Rune’s.

Viva la Diva!

Og Solveig satser på kvalitet og tøft design, også skandinavisk som St-martins, Drys, Repeat og Occupied, skinnvesker fra Adax og sko fra Friis&company og Italienske Khrio. I tillegg til smykker fra blant annet Nora Norway, og make up fra Viva la Diva.

– Det er viktig med et utvalg som ikke er det samme man ser “overalt”, jeg tar heller ikke inn veldig mange av hvert plagg og skopar! Dette er gøy, jeg bare måtte satse på dette!, sier Solveig, som gjør seg klar til dagens photo shoot!

SE FLERE BILDER AV SOLVEIG HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag