RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rune G. blir rådgiver


KOMBINERER: Rune G., her sammen med Libe Rieber Mohn under høstens valgvake, blir nå både kommunikasjonsrådgiver og bystyrepolitiker.
KOMBINERER: Rune G., her sammen med Libe Rieber Mohn under høstens valgvake, blir nå både kommunikasjonsrådgiver og bystyrepolitiker. Foto: Arkivfoto: Aina Moberg
Rune Gerhardsen vil kombinere sin rolle i oslopolitikken med en rådgiverrolle i Burson-Marsteller. Bystyret sier ok.

OSLO: – Denne kombinasjonen testet jeg ut allerede for 14-15 år siden da jeg var i Geelmeyden Kiese. Jeg har klarert med bystyret at jeg kan ha denne rollen samtidig som jeg er bystyrerepresentant for Ap frem til 2015, sier han til Nordstrands Blad.

Kjøre mine egne ting

– For å være helt korrekt så er jeg ikke ansatt som kommuniaksjonsrådgiver i Burson-Marsteller. Jeg har opprettet mitt eget firma Rune G. og det er dette selskapet som har inngått avtale med Burson Marsteller, poengterer han.

Gerhardsen poengterer at han vil velge sine egne prosjekter.

– Jeg vil kjøre mine egne ting og ikke ha noen sjefer over meg, sier han.

LES OGSÅ: Rune G. stiller aldri til valg igjen

Ikke tygge på blyanten

Rune Gerhardsen sier han er altfor sosial til å bli sittende alene på et kontor.

– Jeg trenger tilknytning til et fagmiljø, ellers er jeg engstelig for at jeg blir sittende å tygge på blyanten og reprodusere det jeg kan fra før, sier han.

Norsk politisk historie

Sigurd Grytten, administrerende direktør i Burson-Marsteller, er meget fornøyd med å knytte til seg Gerhardsen i en stilling som påtroppende seniorrådgiver.

– Rune Gerhardsen har ikke bare en unik erfaring fra norsk politikk gjennom veldig mange år, han er del av norsk politisk historie. Han vil inngå i Burson-Marstellers samfunnsavdeling, sier Grytten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere