*Nettavisen* Nyheter.

Russebusser i Morgedalsveien

Som Ullern Avis Akersposten publiserer 28.12.2006, i sin papirutgave av 11. januar 2007, har Vaktsentralen ved Trafikketaten fått melding fra politiet om tre parkerte russebusser i Morgedalsveien like overfor Njårdhallen. Som medeier i en av de omtalte russebussene kom dette hverken for tidlig eller uventet. Allikevel reagerer jeg sterkt på Per Bakkes uttalelser til avisen. Som en av beboerne i området er han en av dem som har sett problemet med russebussene etter hva avisen skriver.
Jeg siterer: "Det har hendt at jeg må snu og ta omveien om Radiumhospitalet på grunn av bussene. Ved store arrangementer eller treninger i Njårdhallen kan det tette seg totalt. Det blir ikke plass til biler i begge retninger forbi bussene og med parkering langs hele veien på begge sider blir det heller ikke plass til å kjøre til siden og slippe forbi motgående trafikk. Eneste alternativ er da at biler må rygge lengre strekninger. Man kan være glad for at det ikke har kommet snø så langt. Da vil brøytemannskapene få problemer her, sier Bakke.".
Som beboer i området er jeg overrasket over Per Bakkes tilsynelatende dårlige brilleglass, og enhver som kjenner området bedre enn de kjenner Per Bakke og har sett størrelsen på det, vil se urimeligheten i utsagnet hans. Jeg har selv vært der ved flere anledninger og har ikke så mye som skimtet et problem med trafikken. Ved de omtalte store arrangementene, hvordan pleier det å være, Bakke? Bussene kan umulig ha vært det store utslaget for dine trafikkproblemer.
Bakke oppfordrer russen om å gjøre avtaler med bønder i Sørkedalen, vi er nok ikke de eneste som allerede har prøvd dette, og kan konstatere med at det trolig finnes store mengder gull eller olje i jordgrunnen der ute, etter bøndenes prisforslag.
Nei, vær nå ærlig Bakke, si det som det er. Det er nemlig det estetiske ved bussene du ikke liker! Kanskje irriterer du deg også grønn over ungdommen som lager litt bråk, lusne 17 dager i året. Neste gang Per Bakke har problemer med trafikken i området, kan kanskje noen hyggelige naboer dirigere han rundt?
Kanskje 2007-russen kan lage litt ekstra liv i området til våren, det er min oppfordring.
Sjur Jensen Bay
Røa

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.