RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russefilm på Ljan stasjon


Til tider ganske skummelt på Ljan stasjon.
Til tider ganske skummelt på Ljan stasjon. Foto: FOTO: Privat
Midt på svarte natta var det full aktivitet rundt Ljan stasjon. En russebuss spilte inn dekknavnfilm, og nå slippes filmen og navnet her på noblad.no.

LJAN: En gjeng 18-åringer iført svarte kapper og klovnemasker spilte inn dekknavnfilm på Ljan stasjon. Guttene som skal være russ neste år har kommet langt i forberedelsene av russebuss.

SE ALLE BILDENE VED Å KLIKKE HER! Filminnspilling på Ljan stasjon

Tradisjonen tro har gutta laget dekknavn som intil i dag (27.10.10) er blitt holdt hemmelig. I tilegg har de laget en dekknavnfilm.

Satans Sirkus

Dekknavnet er «Satans Sirkus». Det var flere grunner til at de valgte dette navnet, som også er navnet til et album av rapperen Apollo.


Noen av grunnene til navnevalget var at mange av gutta har hørt mye på albumet, i tilegg til at Apollo skal lage bussang for dem.

På facebook

De har også laget en facebookgruppe for «Satans Sirkus», og der man kan lese en mer detaljert beskrivelse av, og få mer info om bussen som kommer til å rulle rundt på Nordstrand til våren. 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere