*Nettavisen* Nyheter.

Russen rev ned hesteinnhegning

Til og med hestegjerdene var revet ned på flere steder etter russens herjinger på Låkeberget i Maridalen, i går kveld/natt. Foto: Kristin Tufte Haga

–Dette er hærverk! En skam at russen ikke klarer å oppføre seg bedre enn dette etter 13 års skolegang! tordner Maridalengårdbruker Ivar Bakke

Klikk på bildet for å forstørre.

Knust glass og søppel over hele Låkeberge. Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

Ivar Bakke er oppgitt over russens hærverk og griseri. – La de betale oppryddingen selv!, sier han. Foto: Arkiv

Maridalen: Allerede ved innkjøringen til Maridalen - ved Brekke - startet forsøplingen fra russens herjinger i natt. Arena for selve festen var Låkeberget med tilliggende områder, og som så ut som en svinesti etter fredag.

Men det var ikke bare knust glass, søppel, og annet skrot som lå igjen etter russen. Gjerdene til hestebeitet til gårdbruker Ivar Bakke var flere steder revet ned. Og det fløt også med søppel og annet skrot inne på beitene. Bare flaks at ikke noen av hestene var på beitene i går kveld - ved å trakke over gjerdene kunne de havnet rett ut i Maridalsveien.

Hærverk

– Dette er hærverk og et stort griseri. Jeg kan ikke fatte at det ikke går an å rydde opp etter seg. Musikk og lyd er greit, men slike ødeleggelser og forsøplinger er en stor skam! Og så nedlatende å overlate oppryddingen til kommunens folk. Dette burde russen selv betale for, sier en rystet Ivar Bakke fra Skjerven Gård da avisen treffer han på telefon fredag morgen.

Kommunen på plass

Låkeberget blir ofte brukt av russen til festing, og det er ikke første gangen p-plassen til marka er forsøplet av russen.

Avisen kjenner også til at kommunens folk nå fredag formiddag er i gang med å rydde opp på stedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag