*Nettavisen* Nyheter.

Russetiden – en nasjonal skam, mener Tryvann-naboer

Russen koser seg årlig på Tryvann. Det gjør ikke de nærmeste naboene. Foto: Foto: Arkiv

Russetiden er en nasjonal skam og at formen må endres, mener naboene til russens festested nummer én: Tryvann.

TRYVANN: – Politiet er tydelige på at de er svært fornøyde med å ha russen samlet på Tryvann slik at de ikke skaper forstyrrelser i hele byen. Vi forstår deres standpunkt men finner det urimelig at vi som bor i Vestre Aker skal bære denne byrden.

Del på Facebook

Det sa nabo og Høyre-politiker Anita Asdahl Hoff da Vestre Aker bydelsutvalg hadde møte på torsdag.

Samme kveld hadde også Voksenkollen Vel sitt møte, og det var velets synspunkter Høyre-nabo Asdahl Hoff fremførte i utvalget. Og velet er heller ikke i år fornøyde med å ha russens drikkegilde og rullende diskoteker rett utenfor vinduene.

Mer verdighet, takk

«Voksenkollen Vel synes videre at russetiden er en nasjonal skam og at formen må endres. Vi håper de folkevalgte i kommunen forstår at de legger til rette for, og oppfordrer til, en flere uker lang fyllefest. Det er på tide at noen lager en mer verdig markering på slutten av gymnastiden» heter det i uttalelsen fra Tryvann-naboene.

– Dirrende vinduer

Asdahl Hoff rapporterte om vinduer som har dirret, og naboer som har måttet evakuere.

– Bystyret har pålagt Friluftsetaten å leie ut området til ROK slik at de kan arrangere treff for russen der 5 netter mellom påske og 17. mai. Den eneste måten å få fjernet dette uvesenet fra nabolaget vårt er å få et nytt vedtak i Bystyret som endrer på dette, saAsdahl Hoff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag