RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rustad reddet poenget i andre omgang


LURTE KEEPEREN: Kristian Askautrud finter her ut Bergen Nords keeper, og setter inn Rustads G15 sin første scoring i Norway Cup.
LURTE KEEPEREN: Kristian Askautrud finter her ut Bergen Nords keeper, og setter inn Rustads G15 sin første scoring i Norway Cup. Foto: Foto: Alice Johansen
Rustads G16 brukte en omgang på å varme opp, men klarte fortsatt å ta ett poeng mot Bergen Nord.

RUSTADBANEN: Bergenserne tok ledelsen med en utagbar markkryper helt nede i det høyre hjørnet etter 14 minutter spilt.Etter hvilen var det derimot Rustads gutter som viste mest vinnervilje, og Kristian Askautrud snappet opp en ball fra motstanderns forsvar, fintet ut keeperen og satte ballen trygt i mål i det 41. minutt.

– Oppvarming

1-1 ble også sluttresultatet i kampen.

– Første omgang må vi bare se på som en oppvarming. Guttene har hatt nesten to måneder med ferie, og sliter med å våkne litt om morgenen nå, sier trener Morten Askautrud og ler.

Men det ble ikke så mye latter i pausen, ifølge sønn og målscorer Kristian Askautrud.

– Han holdt vel en liten tordentale, den kommer av og til. Men det pleier å hjelpe, og det gjorde det, sier han og smiler.

Jakter seier

Rustads gutter manglet fire i stallen på grunn av ferieavvikling, men har god tro på at de skal hente inn sin første seier i år allerede i dag.

– Vi skal spille mot Sandnessjøen, og et lag fra Ghana. Vi går selvfølgelig for å komme oss så langt som mulig, jeg har troen på at dette blir et godt turneringsår for oss, sier trener Askautrud.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere