RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røvere og «rappegøye»


Den rappende papegøyen fra Amerika fikk trampeklapp. foto: Elisabeth C. Wang
Den rappende papegøyen fra Amerika fikk trampeklapp. foto: Elisabeth C. Wang
1. juni stenges møtesalen på Tåsen skole. Derfor benyttet 15 lærere siste anledning til å fremføre en kortversjon av «Folk og røvere i Kardemomme By».

TÅSEN: - Vi har hatt kort tid til å øve på dette, men vi skal definitivt gjøre vårt beste for å gi publikum en morsom forestilling, sier kontaktlærer ved skolen, Hanne Solem som i forestillingen spilte «Fru Bastian».

- Håper ikke røverne er skumle

Forrige uke ble i alt tre forestillinger av Kardemommeby satt opp i møtesalen, som 1. juni skal stenges. Og de fremmøtte elevene på lærernes andre forestilling gledet seg tydelig til det som skulle skje på scenen.

- Det blir kjempegøy tror jeg, jeg håper bare ikke røverne er skumle. Jeg tror de har en løve også, sånn som andre har hunder og katter, sier en lyshåret gutt mens han setter seg sammen med klassen.

Rappende papegøye

Fra sceneteppet går opp gir lærerne alt, og barna i salen ler og koser seg. Og, det tar helt av blant de unge publikummerne da den rappende papegøyen fra Amerika inntar scenen.

Tante Sofie var også på Tåsen skole like bestemt og brysk som hun pleier å være, men hun fikk også denne gangen skikk på røverne som både hadde rotete hus og tvilsom hygiene. Også denne gangen endte det bra for innbyggerne i Kardemomme By, som fikk siste sjanse på scenegulvet i møtesalen på Tåsen skole.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere