RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Rydder stallen

Espen Shampo Knutsen starter vårrengjøringen av spillerstallen. Vi har hatt en skuffende sesong, sier han. Si din mening om hvem som bør få fortsette.

Klubben har større ambisjoner enn seriesølv og de er heller ikke fornøyd med å ryke ut av semifinalen i NM. Denne uken starter forberedelsene til neste sesong og flere spillere kan forsvinne.

I løpet av de neste dagene skal klubben ha møter med de enkelte spillerne, og de som har kontrakt som går ut vil enten få tilbud om reforhandling. Eller sparken, skriver Dagsavisen.

Vi har hatt en skuffende sesong. Mens andre klubber er fornøyd med å komme til sluttspillet, er det kun gull som gjelder for oss, sier Knutsen til Dagsavisen.

I fjor ble det seier i serie og sluttspill.

En av spillerne som forsvinner er keeperen Scott Stirling.

Scott Stirling har vært en skuffelse. I sluttspillet hadde han en redningsprosent på 85, og da sier det seg selv at vi ikke kan vinne. Han er ikke med neste sesong, sier Knutsen.

Espen Knutsen vil ikke gå ut med hvilke andre spillere som ikke får være med neste år, men hinter frempå at de utenlandske spillerne de har nå mest sannsynelig ikke er med neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere