RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Rygget på dame med rullator

Trafikkulykker, tyverier og fyring med "mye rart". Les hva Manglerud-politiet har rykket ut på de siste dagene.

LAMBERTSETER: En 60 år gammel dame ble kjørt til legevakten torsdag ettermiddag etter at hun ble påkjørt på Bergkrystallen på Lambertseter. Damen brukte rullator da en bil rygget på henne. Hun fikk et sår i hodet.

Uhellet skjedde under øvelseskjøring. Føreren var en 30 år gammel mann mens ledsageren var en 33 år gammel kvinne.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg for de siste dagene:

Fikk fyringsforbud

PRINSDAL: Brannvesenet la ned fyringsforbud i en peis i Berglyveien i Prinsdal tidlig onsdag kveld etter en pipebrann. Etter at glødingen i pipa var slukket, kunne brannfolkene konstatere at det var fyrt med det de betegnet som ”mye rart” i peisen. Ingen personer ble skadet.

Fikk startet anleggsmaskin

HOLMLIA: Onsdag ved 20-tiden ble det meldt om støy fra en byggeplass ved Rosenholm skole på Holmlia. Ungdommer hadde tatt seg inn i og fått startet en anleggsmaskin. Mye tuting førte til naboers reaksjon. Da politiet kom til stedet, stakk ”maskinførerne” av.

En skadet i bilsmell

MANGLERUD: Ambulansepersonell måtte ta seg av en person etter et sammenstøt mellom to biler på Manglerud torsdag formiddag. Dette skjedde ved påkjøringen til Store ringvei ved Shell-stasjonen Det var til sammen tre personer i bilene, men bare en ble skadet.

Stoppet bil med tyvegods

BJØRNDAL: Torsdag formiddag ble det observert at noen brøt seg inn i en bil i Geviret på Bjørndal. Vitnet kunne fortelle politiet at gjerningspersonene stakk fra stedet i bil. Det ble oppgitt et signalement, og dette førte til at politiet etter kort tid kunne stoppe en bil.

I bilen var en 43 år gammel kjenning. I tillegg til tyvegods som stammet fra innbruddet, fant politiet en kniv. Mannen ble anmeldt for å ha kniv, kjøring uten førerkort og grovt tyveri.

Stjal pengeskrin

HOLMLIA: Torsdag kveld ble det meldt at det hadde vært innbrudd i et kontor til et borettslag i Asperudtoppen på Holmlia. Innbruddet hadde antakelig funnet sted natten før.

Det var knust en rute og stjålet et pengeskrin.

Stjal snus

MORTENSRUD: Shell Mortensrud meldte torsdag kveld at en gutt hadde nasket en snusboks. Han ble først stoppet av betjeningen, men klarte å stikke av. Politiet har så klart signalement at de mener å kunne hanke inn en 16 år gammel gutt.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere