*Nettavisen* Nyheter.

Rygget på dame med rullator

  Foto: Illustrasjonsfoto

Trafikkulykker, tyverier og fyring med "mye rart". Les hva Manglerud-politiet har rykket ut på de siste dagene.

LAMBERTSETER: En 60 år gammel dame ble kjørt til legevakten torsdag ettermiddag etter at hun ble påkjørt på Bergkrystallen på Lambertseter. Damen brukte rullator da en bil rygget på henne. Hun fikk et sår i hodet.

Uhellet skjedde under øvelseskjøring. Føreren var en 30 år gammel mann mens ledsageren var en 33 år gammel kvinne.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg for de siste dagene:

Fikk fyringsforbud

PRINSDAL: Brannvesenet la ned fyringsforbud i en peis i Berglyveien i Prinsdal tidlig onsdag kveld etter en pipebrann. Etter at glødingen i pipa var slukket, kunne brannfolkene konstatere at det var fyrt med det de betegnet som ”mye rart” i peisen. Ingen personer ble skadet.

Fikk startet anleggsmaskin

HOLMLIA: Onsdag ved 20-tiden ble det meldt om støy fra en byggeplass ved Rosenholm skole på Holmlia. Ungdommer hadde tatt seg inn i og fått startet en anleggsmaskin. Mye tuting førte til naboers reaksjon. Da politiet kom til stedet, stakk ”maskinførerne” av.

En skadet i bilsmell

MANGLERUD: Ambulansepersonell måtte ta seg av en person etter et sammenstøt mellom to biler på Manglerud torsdag formiddag. Dette skjedde ved påkjøringen til Store ringvei ved Shell-stasjonen Det var til sammen tre personer i bilene, men bare en ble skadet.

Stoppet bil med tyvegods

BJØRNDAL: Torsdag formiddag ble det observert at noen brøt seg inn i en bil i Geviret på Bjørndal. Vitnet kunne fortelle politiet at gjerningspersonene stakk fra stedet i bil. Det ble oppgitt et signalement, og dette førte til at politiet etter kort tid kunne stoppe en bil.

I bilen var en 43 år gammel kjenning. I tillegg til tyvegods som stammet fra innbruddet, fant politiet en kniv. Mannen ble anmeldt for å ha kniv, kjøring uten førerkort og grovt tyveri.

Stjal pengeskrin

HOLMLIA: Torsdag kveld ble det meldt at det hadde vært innbrudd i et kontor til et borettslag i Asperudtoppen på Holmlia. Innbruddet hadde antakelig funnet sted natten før.

Det var knust en rute og stjålet et pengeskrin.

Stjal snus

MORTENSRUD: Shell Mortensrud meldte torsdag kveld at en gutt hadde nasket en snusboks. Han ble først stoppet av betjeningen, men klarte å stikke av. Politiet har så klart signalement at de mener å kunne hanke inn en 16 år gammel gutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag