Gå til sidens hovedinnhold

Rykende poesi

Denne våren er det duket for poesi med suppe på Trikkehallen på Kjelsås. Og først ut er forfatter Harald Rosenløw Eeg.

Kjelsås: Med trikken som bakgrunnsmusikk vil forfatterne Harald Rosenløw Eeg, Helene Uri og Arne Svingen invitere kafébesøkende på en litterær reise i deres forfatterskap. Harald Rosenløw Eeg er første forfatter ut tirsdag den 27. mars. Eeg er en anerkjent forfatter og har bl. a mottatt Amanda-prisen 2005 for beste manus til filmen "Hawaii Oslo" og Brageprisen 2004 for barne- og ungdomsboken "Yatzy".
Neste forfatter ut er Helene Uri, språkviter og forfatter, tirsdag den 24. april. I 2001 kom hun ut med sin første skjønnlitterære bok for voksne "Dyp rød 315". Hun har skrevet flere bøker for barn og ungdom som "Sommeren vi kledde oss nakne" i 2005, et samarbeid med Arne Svingen. I 2004 mottok hun Kulturdepartementets fagbokpris for "Hva er språk?".
Arne Svingen er siste forfatteren på programmet i denne omgang, tirsdag den 22. mai. Hans bok "Svart elfenben" er norsk kandidat til Nordisk Børnebogpris 2007. Svingen mottar Skolebibliotekarenes pris 2007 for samlet forfatterskap under en seremoni i Tromsø i mars i år.
- Siden åpningen i 2003 har Trikkehallen blitt et attraktivt ungdomssted med et aktivt og variert kulturliv med dans, teatersport, utstillinger og konserter. Publikum kommer fra alle steder i Oslo, noe som vi ser veldig positivt på. I tillegg har vi en stor gruppe ungdommer fra nærmiljøet som bruker huset aktivt og som deltar på arrangementer. Nå ønsker vi å utvide kulturtilbudet med litteratur, med de positive utfordringer det kan føre med seg, forteller primus motor Linda Elizabeth Gray.
Alle kveldene starter kl. 20.00 hvor det serveres suppe. Inngangspenger kr. 50,-

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden