RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rykket opp med Skeid


SENTRALE: Jo Anderas Gundersen og Kjell Sverre Hansen Wold har røtter på Ekeberg og Bækkelaget. Venstrebacken og fotballtreneren er derimot klar på at det er Skeid som er klubben i deres hjerte.
SENTRALE: Jo Anderas Gundersen og Kjell Sverre Hansen Wold har røtter på Ekeberg og Bækkelaget. Venstrebacken og fotballtreneren er derimot klar på at det er Skeid som er klubben i deres hjerte. Foto: Foto: Alice Marie Johansen
Jo Andreas Gundersen begynte sin karriere i Bækkelaget, mens Kjell Sverre Hansen Wold har bosatt seg på Ekeberg. Mandag sørget de to Skeid-profilene for at laget rykket opp.

ÅSEN: Mandag kveld vant Skeid over Sarpsborg 08 2 i 3.-divisjon, og sikret seg dermed de tre poengene som manglet for å være sikret et opprykk.

Forsvarsspiller Jo Andreas Gundersen ble i 1997 hentet fra Bækkelagets juniorlag, til Skeid av daværende Kjell Sverre Hansen Wold.

God Bækkelagsspiller

– Jeg hadde fått et tips om at Bækkelaget hadde en veldig god venstre back og midtstopper, så jeg dro for å se en spesielt gjørmete kamp på Norway Cup. Det endte med at jeg fikk hentet «Joa» over til oss, forteller Wold.

I 1998 og 1999 tok Skeids juniorgutter to NM-gull på rad.

– Og «Joa» var en stor del av det, sier trener Wold.

Det ble starten på en lang fotballkarriere for dem begge. Siden den gang har både spilleren og treneren fått prøve seg på flere nivåer i norsk fotball, men turen endte altså opp der den startet, i Skeid.

– Jeg syns faktisk det er morsommere å spille fotball nå som det nærmer seg slutten, enn i begynnelsen, sier Gundersen (33).

Vurderer å legge opp

Han hadde en meget god sesong i 2008, da han var kaptein for det Skeid-laget som tok seg til 1.-divisjon.

Den opplevelsen er det derimot tvilsomt at Gundersen får igjen. Han er åpen om at denne sesongen kan ha vært hans siste i Skeid-trøya.

– Vi får vel ta en prat etter sesongen og se hva det blir til, men når man begynner å bli så gammel som meg må man prioritere andre ting også, sier venstrebacken, som jobber som osteopat.

– Det er ikke sånn at man blir rikere av å spille i 2.-divisjon enn i 3.-divisjon, sier han og ler.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere