Rykket ut til hasjrøykende ungdommer

Manglerud politistasjon har hatt nok å gjøre de siste dagene.

Manglerud politistasjon har hatt nok å gjøre de siste dagene. Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Manglerud-politiet måtte rykke ut til hasjrøykende og fulle ungdommer. Flere folk har også blitt tatt for promillekjøring de siste dagene.


Aggressive mot eldre
OPPSAL SENTER: Onsdag klokka 12.45 fikk politiet melding fra Håkon Tveters vei om at et yngre østeuropeisk par hadde oppført seg aggressivt mot flere eldre. De ønsket å veksle penger og oppfordret om å få se i lommebøkene til folk. De involverte hadde forsvunnet da politiet kom til stedet.

Promillekjøring
OPPSAL: En 41 år gammel mann ble tatt for mistanke om promillekjøring onsdag kveld. Mannen ble kjørt i arresten og anmeldt for forholdet.

Kastet flasker og bråkte
ABILDSØ: I krysset Enebakkveien/ Abildsø måtte politiet ta rykke ut til 14–15 ungdommer som bråkte, kastet flasker og drakk. Onsdag kveld var det revyfest på Elvebakken videregående skole, og to gutter var såpass beruset at foreldrene måtte overta.

Påkjøring bakfra
LJAN: Torsdag morgen fikk politiet melding om trafikkuhell i Ekebergbveien ved Ljan trikkestasjon. En bil hadde kjørt inn i den andre bakfra, og brannvesenet kom til stedet for å hjelpe. Noe oljesøl i veibanen medførte at trafikken stoppet opp en periode.

85-åring fratatt førerkort
SKULLRUD: Torsdag klokka 17. 25 fikk Manglerud Politstasjon melding fra Follo politidistrikt, at en bil hadde kjørt i feil kjøreretning inn i Sønsterud tunnelen. Politiet greide å stanse sjåføren i Skulleruddumpa. Den 85 år gamle mannen ble fratatt førerkort på stedet.

Røykte hasj i skogen
NORDSETER: Torsdag 17:34 fikk politiet melding om ordensforstyrrelser i Nordseterveien. Da politiet kom til stedet oppdaget de to menn som røykte og drakk. En mann på 27 og en på 24 ble anmeldt for røyking av hasj og besittelse.

Røykte marihuana på skolen
BJØRNHOLT: Torsdag 22.25 kom politiet over noen gutter på Bjørnholt skole. De røykte marihuana. En gutt på 19 og en på 21 år ble anmeldt for bruk av narkotika.

Promillekjøring utenfor politistasjon
MANGLERUD: Torsdag natt, utenfor Manglerud politistasjon stoppet politiet en bil som kjørte vinglete. Sjåføren hadde ikke førerkort og ble tatt for promillekjøring, En av passasjerene ble pågrepet med narkotika i tablettform og den andre passasjeren hadde dopingmidler på seg. Bilen ble avskiltet da den ikke hadde vært framstilt for EU-kontroll. To stykker ble satt i arrest, mens den tredje ble dimittert på stedet,

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.