RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røykskadde Nefaria har det bra


To av beboerne i den brannskadde leiligheten, Anders (t.v) og Hans, er spente på hvordan skadene er, og ikke minst hvordan det går med røykskadde Nefaria hos Veterinærhøgskolen.
To av beboerne i den brannskadde leiligheten, Anders (t.v) og Hans, er spente på hvordan skadene er, og ikke minst hvordan det går med røykskadde Nefaria hos Veterinærhøgskolen. Foto: Foto: Fredrik Eckhoff
– Nefaria er kjørt til Veterinærhøgskolen med røykskader, fortalter Anders og Hans, to av kameratene som opplvede brann i leiligheten som de deler med to andre. Nå er katten på bedringens vei.

MAJORSTUEN: I femte etasje over Burger King ved Majorstukrysset brøt det onsdag i 12.30-tiden ut brann. Ingen av de fire som bor i leiligheten var hjemme da brannen startet, men det var katten Nefaria.

– Brannen har startet i vaskemaskinen på kjøkkenet. Det var ingen mennesker i leiligheten, men har reddet ut en katt. Den er i live, opplyser innsatsleder hos Politiet, André Kråkenes til Lokalavisen.

Når vi var på stedet, var Brann- og redningsetaten i ferd med å få brannen under kontroll.

– Vi sliter litt mellom taket og loftet, så vi kan ikke si om de har kontroll ennå, sier Kråkenes.

På fortauet står to av beboerne i leiligheten, Hans og Anders, og de bekrefter at de satte på vaskemaskinen før de gikk ut for å gå i butikken.

– Jeg har ikke tenkt på at det kunne være farlig. Maskinen ser ikke gammel ut heller, sier Anders. Nå håper de to at det går bra med katten Nefaria.

Trikketrafikken stoppet en lang stund ved Majorstuen på grunn av brannen, men er nå i gang igjen.

Men historien fikk en hyggelig slutt og katteeier Hans takker alle som var med å redde katten fra branndøden.

- Nefaria ser ut til å ha det helt bra nå, må bare følge litt med på henne et par dager for å være sikker. Er bare å takke for super innsats fra brannfolka som fant henne, ambulansepersonalet som ga henne oxygen på vei til akuttmottaket, veterinærene som gjorde en fantastisk jobb og politiet som gjorde sitt for å holde orden, forteller en glad matfar Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere