RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KREVER HANDLING: Byråd Jøran Kallmyr er lite tilfreds med Friluftsetatens håndtering av Korsvoll vel og Tyskertoppen.
KREVER HANDLING: Byråd Jøran Kallmyr er lite tilfreds med Friluftsetatens håndtering av Korsvoll vel og Tyskertoppen. Foto: ARKIVFOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Rystet over kommunal behandlingstid

Miljøbyråd Jøran Kallmyr (Frp) tar umiddelbart affære etter å ha lest om at Korsvoll vel ikke får lov til å rydde Tyskertoppen.

KORSVOLL: Nordre Aker Budstikke skrev fredag om Korsvoll vel som gratis ønsker å beskjære skog og rydde Tyskertoppen ved Korsvolltoppen, som er i ferd med å gro helt igjen.

Etter ett års saksbehandlingstid i Friluftsetaten kom avslaget. Kommunen vil gjøre det selv. Men midlene til jobben har de foreløpig ikke.

Jøran Kallmyr er krystallklar

Byråd for miljø i samferdsel, Jøran Kallmyr (Frp), reagerer kraftig etter å ha lest saken.

Han roser vellets initiativ.

– Dette er et prisverdig initiativ av Korsvoll vel, og trist at etaten ikke imøtekommer tilbudet. Jeg har nå bedt etaten om en redegjørelse i saken, blant annet er den lange saksbehandlingstiden helt uakseptabel og et brudd på forvaltningsloven. I tillegg ber jeg også etaten om å ta en befaring med vellet, slik at de sammen kan bli enige om hvordan arbeidet skal gjøres, sier en krystallklar byråd for miljø og samferdsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere