RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så ble det jul!


Jakob (6) og David (3) Gjersvolld sammen med mamma Herdis. Foto: Kjersti Lerkerød
Jakob (6) og David (3) Gjersvolld sammen med mamma Herdis. Foto: Kjersti Lerkerød
Med julegrantenning, kor, korps og fakkeltog ble begynnelsen på adventstiden ettertrykkelig feiret på Røa lørdag.

Røa: Det var full julestemning foran Samfunnshus vest da første helg i advent ble markert i helgen. Mange hadde møtt opp for å få med seg musikk- og ballettunderholdning, konsert med nisseorkester og tenning av den store granen foran menighetshuset.
Blant dem satt pris på å komme i litt julestemning i regnværet, var David (3) og Jakob (6) Gjersvolld. Sammen med mamma Herdis gikk de i fakkeltog fra samfunnshuset til menighetshuset og fikk se at den store granen ble tent. Der oppe ble det også fremført julsanger av KorX og Bogstad skolekor.
- Dette er en veldig hyggelig start på adventstiden. Men vi hadde nok vært her litt lenger om det ikke hadde regnet så mye, forteller mamma, mens David og Jakob nok er mest interessert i faklene. Og selv om værforholdene ikke var helt optimale for utendørsaktiviteter, så blir det nok jul likevel.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere