RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sa ja til rundkjøring ved senteret

OBOS har lenge ønsket å etablere rundkjøring ved Lambertseter senter, og de får støtte fra bydelsutvalget (BU).

Lambertseter: På grunn av problemer med trafikk inn og ut av senteren og for å senke farten i Cecile Thoresens vei har OBOS foreslått å bygge rundkjøring ved innkjøringen til Lambertseter senter.

Redusere fart

– Uavhengig av hva som kommer i Cecilie Thoresens vei 12, er det behov for en rundkjøring, det ser man særlig i rushtiden. Både for å få en bedre trafikkavvikling og for å bedre sikkerheten. En rundkjøring vil redusere farten i Cecilie Thoresens vei som til tider kan være høy. Vi vil også legge til rette for et fotgjengerfelt, så sikkerhetsmessig vil det bli mye bedre, sa eiendomsutvikler i OBOS forretningsbygg, Dag Øverland til Nordstrands Blad i fjor.

Sist torsdag la han frem samme synspunkter for lokalpolitikerne.

Fikk støtte

Selv om BU ikke ville gi støtte til OBOS sine planer for Cecilie Thoresens vei 12 var de positive til en rundkjøring ved senteret.

Rundkjøringen vil både gjøre det lettere å komme ut og inn av senteret, men også fungere som et hinder for bilister som har en litt for tung fot på gasspedalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere