Gå til sidens hovedinnhold

Så katten passer

Lei av å måtte løpe opp og ned i trapper fordi katten vil inn eller ut? Kristoffer Eide Hoen fra Slemdal og Hege Lillevik har funnet løsningen fra tredje etasje i leiligheten på Bislett.

Bislett: Det var et evig mas fra kattene, så vi fant ut at vi måtte tenke kreativt. Løsningen ble en taustump og en gammel vaskebalje, forteller Kristoffer, som nylig fikk en gutt sammen med samboer Hege, og derfor har nok lyder i leiligheten om de ikke skal måtte bruke tid på kattenes masing i tillegg.
Dette er en vinn-vinn-situasjon. Kattene synes det er morsomt, og vi slipper kattejammer til alle døgnets tider, fortsetter han og putter katten Lykke oppi vaskebalja, som mer enn gjerne stiller opp til demonstrasjon av oppfinnelsen, som har fått tilnavnet Katteheisen. Og utfor bærer det. Katten sitter rolig mens den blir heist ned på bakkenivå. Der hopper Lykke fornøyd ut og løper av gårde. Når den vil inn gir den ganske enkelt fra seg et lite "mjau", og straks er Hege eller Kristoffer på pletten for å heise katten opp og inn i trygge omgivelser igjen.
Naboene ler seg jo skakke, men flere har sagt at de vil begynne med det samme. Bedre at forbipasserende ler enn å måtte løpe i trapper hele dagen, avslutter oppfinnerparet på Bislett. Kanskje på tide med en tur til patentkontoret?

Reklame

Husker du disse to idiotene?