EKEBERG: 25.000 fotballspillere spiser mye mat.
Del på Facebook
– I løpet av uken går det med 25 tonn middagsmat, forteller daglig leder Leon Hansen i Matglede AS i Bergen.
– Spillerne kan velge mellom to retter hver dag. All maten er lagd i Bergen, og så har vi kjørt den hit i kjølehenger. I løpet av uken serverer vi nærmere 55.000 porsjoner ferskmat, sier Hansen stolt på det provisoriske storkjøkkenet i Ekeberghallen.
KLIKK PÅ LENKEN OG SE BILDESERIE FRA NORWAY CUP HER
Menyen har vært klar i ett år. I tillegg til Matgledes tre ansatte, hjelper seks frivillige til med middagsmaten.
På åpningsdagen ble det servert så mye som 9500 porsjoner middag.
– Vi får gode tilbakemeldinger på maten, sier Hansen fornøyd.
I tillegg til all middagsmaten, går det med uhorvelige mengder brød, pålegg og annen mat og drikke under de andre måltidene.
KLIKK HER, OG LES ALLE SAKENE FRA NORWAY CUP!
