*Nettavisen* Nyheter.

Så mye spiser 25.000 fotballspillere...

MYE MAT: Leon Hansen i Matglede AS varmer opp tusenvis av middagsretter hver eneste dag under Norway Cup. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Denne uken er Ekeberghallen landets største restaurant. Det går blant annet med 25 tonn middagsmat!

Klikk på bildet for å forstørre.

TO RETTER: Spillerne kan velge mellom to retter hver dag. Mandag sto ungarsk gryte med potetstappe og laks med hollandaisesaus med grønnsaker på menyen. Foto: foto: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

EKEBERG: 25.000 fotballspillere spiser mye mat.

Del på Facebook

– I løpet av uken går det med 25 tonn middagsmat, forteller daglig leder Leon Hansen i Matglede AS i Bergen.

– Spillerne kan velge mellom to retter hver dag. All maten er lagd i Bergen, og så har vi kjørt den hit i kjølehenger. I løpet av uken serverer vi nærmere 55.000 porsjoner ferskmat, sier Hansen stolt på det provisoriske storkjøkkenet i Ekeberghallen.

KLIKK PÅ LENKEN OG SE BILDESERIE FRA NORWAY CUP HER

Menyen har vært klar i ett år. I tillegg til Matgledes tre ansatte, hjelper seks frivillige til med middagsmaten.

På åpningsdagen ble det servert så mye som 9500 porsjoner middag.

– Vi får gode tilbakemeldinger på maten, sier Hansen fornøyd.

I tillegg til all middagsmaten, går det med uhorvelige mengder brød, pålegg og annen mat og drikke under de andre måltidene.

KLIKK HER, OG LES ALLE SAKENE FRA NORWAY CUP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag