Gå til sidens hovedinnhold

Så nære var Grei

Dennis Selstad var millimetere fra å sende guttelaget til Grei videre i NM på bekostning av Viking. Isteden vant gjestene 3-2.

RØDTVET: - Vi føler vi hadde muligheten til å få et enda bedre resultat, samtidig som Viking hadde et meget bra lag, sier trener Roy Selstad.

For Greis gutter har ingen grunn til å skamme seg over cup-exiten. Gutta gjorde en kjempejobb. og tørte å spille ball mot en god motstander.

- Det er litt av greia vår at vi alltid prøver å spille vårt spill, uansett motstander. Og vi vet at når vi mobiliserer så kan vi matche nesten hvem som helst, sier Selstad.

Dårlig start

Viking dominerte i starten, og ledet 2-0 etter tjue minutter.

- Vi hadde litt høye skuldre i begynnelsen, sier Selstad.

Så plutselig ristet Grei av seg nervene, og hjemmelaget utlignet på to fine gjennomløpninger av Daniel Ampong og Ferhat Alabay.

Etter pause hadde Grei en kjempesjanse ved Dennis Selstad, men skuddet hans ble mesterlig reddet av Vikings G16- landslagsskeeper.

Isteden avgjorde Viking kampen sju minutter før full tid.

- Gutta har lov til å deppe litt nå, men om et par dager tror jeg de skjønner at de gjorde en meget bra prestasjon. Det var en fin opplevelse for Grei å få storfint besøk fra Stavanger, sier Roy Selstad.

PS! Grei ligger på andreplass i 1. divisjon i Oslo, tre poeng bak andrelaget til Skeid.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar