*Nettavisen* Nyheter.

Sa nei til landslagsjobb

Trener Geir Nordby og dynamittjentene kan lørdag sikre seg serieseieren igjen. Torsdag svarte han leserne i nettmøte i Akersposten.

Gulljaktende Nordby svarte leserne.

RØA: Førstkommende lørdag møter Røas dynamittjenter Stabæk i seriefinalen i Toppserien. Og det blir en ren seriefinale.


I nettmøte med Akersposten fikk Nordby varierte spørsmål. Blant annet om hans feiring av double-gullet i 2004. Da feiret han med å løpe rundt på banen, kun iført en tangutruse. Leseren lurte på om han har liknende planer i år.

- Det skal du ikke se bortifra, svarte han lurt.

Han fikk også spørsmål om henvendelsen han fikk fra Nigeria. Nordby var nemlig ønsket som landslagstrener for Nigeria. Han svarte nei.

- Jeg takket nei på bakgrunn av min private situasjon, men jobben virket veldig spennende, og det var veldig morsomt å bli spurt, svarte han.


Nordby synes spørsmålene var interessante.

- Folk lurte på mye rart. Spørsmålene viser at folk er engasjerte. Jeg håper det betyr at vi sette tilskuerrekord lørdag.

Les svarene her!

- Tøff kamp

Stabæk har så mye bedre målforskjell enn Røa at de er ganske så klare mestre om de vinner, enda de har like mange poeng. Vinner Stabæk med ett mål, har de imidlertid vunnet serien med den minste marginen noensinne, 21 plussmål. Rekorden hittil ligger på 22 plussmål, og er fra 2006, da Kolbotn slo Trondheims-Ørn.

Nordby tror det blir en tøff kamp.

- Men vi er absolutt gode nok til å vinne, slår han fast.

I fjor tok jentene gull både i Toppserien og cupfinalen. Men årets kampprogram har tatt på.

Guro Knutsen Mienna (24) er en av spillerne som har merket kjøret godt. Hun studerer medisin på tredje året, og har mer enn nok å gjøre ved siden av fotballen.

– Jeg har vært sliten før kampene begynner, og da er det vanskelig å prestere, sa Guro til Akersposten.no tidligere i år.

Hun er kritisk til kampoppsettet.

– Hvis fotballforbundet vil at norske lag skal gjøre det bra i europacupen, så måtte vi ha fått litt mer hvile mellom kampene, mener Guro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.