Saabyes helter imponerte

Frigg og Daniel Holm Glad (t.v) overbeviste stort mot Gjerpen i Norway Cup.

Frigg og Daniel Holm Glad (t.v) overbeviste stort mot Gjerpen i Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød

Det er sjelden man opplever å se et så komplett lag som det Frigg mønstret mot Gjerpen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kun to minutter brukte Frigg og Daniel Holm Glad på å ta ledelsen mot et ellers ganske så godt Gjerpen-lag. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Phillip Blindern Myhre regjerte stort i forsvar og viste samtidig en herlig teknikk og fremdrift i spillet. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Sjekk den følelsen som legges til grunn for denne målgivende pasningen fra Emil Gjørtz - mesterlig utført. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Johannes Sigerland med en hovmesters blikk for spillet. Foto: Foto: Thomas Granerød

EKEBERG: Det er tid for å ta frem superlativene etter å ha overvært Friggs 12-åringer i aksjon mot Gjerpen under Norway Cup tirsdag - for maken til lag skal man lete lenge etter.

Et komplett lag

Det helt spesielle er at laget fremstår som komplett i alle ledd. Samtlige spillere utfyller hverandre og laget spiller på et register som langt eldre spillere bare kan misunne dem.

Vi snakker her om kjapp en-touch-fotball, herlige oppløsende veggspill, smarte og veloverveide stikkere, teknikk og ballkontroll - ja det meste fra ABC-boka faktisk.

Ta turen selv å se dette laget i aksjon, ikke rart forfatteren Lars Saabye Christensen støtter dette laget med skriften "Saabyes Helter" på draktene.

– Tippeliga med Frigg

Nå møtte Frigg endelig litt motstand i Gjerpen, men herlige kreative løsninger sørget for en soleklar fortjent 3-0 seier etter mål av Daniel Holm Glad, Marcus Willoch og Kristoffer Hammersbøen Bratlie.

– Vi spiller godt alle sammen og vi er gode på forskjellige måter, noe som jo er veldig viktig for å bli et godt lag, forklarer målscorer Daniel Holm Glad rett etter fotballfesten mot Gjerpen.

– Gjerpen var nok det beste laget vi har møtt hittil, men heldigvis spilte vi en god kamp igjen, fortsetter Daniel som også avslører den videre fotballdrømmen;

– Drømmen min er jo å spille for Manchester United, men før det skal alle vi gutta på G98-laget spille i Tippeligaen for Frigg, avslutter en meget munter Daniel Holm Glad - så A-lagstrener Ole-Kristian Vikan, ta deg en tur for å se dine kommende toppspillere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.