RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Saabyes helter imponerte


Frigg og Daniel Holm Glad (t.v) overbeviste stort mot Gjerpen i Norway Cup.
Frigg og Daniel Holm Glad (t.v) overbeviste stort mot Gjerpen i Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød
Det er sjelden man opplever å se et så komplett lag som det Frigg mønstret mot Gjerpen.

EKEBERG: Det er tid for å ta frem superlativene etter å ha overvært Friggs 12-åringer i aksjon mot Gjerpen under Norway Cup tirsdag - for maken til lag skal man lete lenge etter.

Et komplett lag

Det helt spesielle er at laget fremstår som komplett i alle ledd. Samtlige spillere utfyller hverandre og laget spiller på et register som langt eldre spillere bare kan misunne dem.

Vi snakker her om kjapp en-touch-fotball, herlige oppløsende veggspill, smarte og veloverveide stikkere, teknikk og ballkontroll - ja det meste fra ABC-boka faktisk.

Ta turen selv å se dette laget i aksjon, ikke rart forfatteren Lars Saabye Christensen støtter dette laget med skriften "Saabyes Helter" på draktene.

– Tippeliga med Frigg

Nå møtte Frigg endelig litt motstand i Gjerpen, men herlige kreative løsninger sørget for en soleklar fortjent 3-0 seier etter mål av Daniel Holm Glad, Marcus Willoch og Kristoffer Hammersbøen Bratlie.

– Vi spiller godt alle sammen og vi er gode på forskjellige måter, noe som jo er veldig viktig for å bli et godt lag, forklarer målscorer Daniel Holm Glad rett etter fotballfesten mot Gjerpen.

– Gjerpen var nok det beste laget vi har møtt hittil, men heldigvis spilte vi en god kamp igjen, fortsetter Daniel som også avslører den videre fotballdrømmen;

– Drømmen min er jo å spille for Manchester United, men før det skal alle vi gutta på G98-laget spille i Tippeligaen for Frigg, avslutter en meget munter Daniel Holm Glad - så A-lagstrener Ole-Kristian Vikan, ta deg en tur for å se dine kommende toppspillere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere