*Nettavisen* Nyheter.

Sæter kvitt parkeringsrot

Etter mange kritiske reaksjoner på parkeringsforholdene på Sæter, har senterleder Bjørn Bull Hansen nå tatt affære og ordnet opp.

SÆTERKRYSSET: Vi har lagt oss flate, noe som betyr at vi har gjort noe med problemene. Når folk er misfornøyde må vi ordne opp, mener Bull Hansen.
Årsaken til misnøyen er at flere parkeringsselskaper hittil har hatt ansvar for de ulike plassene.

Fjernet P 24

Det er P 24 vi ikke har vært fornøyde med, og det er vaktene herifra som har skapt irritasjon og frustrasjon hos publikum. Nå har vi endelig fått dem vekk. De siste skiltene fjernes i disse dager. Så snart som mulig, senest i løpet av februar, skal det være like regler for parkering på alle Sæterkryssets "fire hjørner". 99 prosent av skiltene er allerede på plass, sier han.

Tre timer

Det er Smart Security as som er ansvarlig for skiltingen, og som heretter skal passe på at bilførere overholder parkeringstiden. Tre timer er det nå lov å bli stående på alle plasser, med unntak av bensinstasjonens egne. Cirka ett hundre plasser har vi til disposisjon, fire av disse er reservert for handicappede. Når Nordstrand senter er ferdig utbygget, vil vi ha dobbelt så mange plasser, de fleste under jorden, forteller senterlederen.

Klare regler

Rune Moen i Smart Security as forteller at parkeringen på Sæter har vært en lang prosess å komme i mål med.
Den har foregått siden 2004. Nå ønsker vi klare regler slik at folk skal slippe å misforstå. Det er lagt ned mye energi i å få orden på dette, både fra senterledelsen og gårdeiernes side, sier Moen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag