RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sagene sovnet i 3. periode

Sagene ledet 52 over Greåker etter 2. periode, men tapte siste periode med hele seks mål.

BJØLSEN: Vi ble litt for slitne, klarte ikke å komme opp i dem noe sted på banen og havnet hele tiden på etterskudd. Slik forklarer Sagenes kaptein Ola Sætrang lagets kollaps de siste tjue minuttene.

Vi spilte jo så utrolig bra i de to første periodene, så dette var surt, legger han til.
Selv sto Sætrang for en av kampens beste prestasjoner da han snappet ballen dypt inne på egen halvdel, stakk fra alt som var av Greåker-spillere før han dundret ballen i nettaket til 20.

I programmet beskrev kapteinen kampen mot Greåker som en av sesongens vanskeligste, hvor ingen ventet at Sagene skulle stikke av med poeng. Men fallhøyden ble stor etter at Sagene hadde forrige sesongs dobbeltmestere i kne gjennom de to første periodene.

I sluttperioden gikk alt galt for hjemmelaget.

Effektive

I 2. periode spilte Sagene glimrende. De var tette og trygge defensivt, sto imot presset til gjestene og var farlig på kontringene. Sagene vant perioden 3-1, mens skuddstatistikken viste 9-5 i Greåkers favør. Det sier noe om effektiviteten til Sagene i denne delen av kampen.

Vi gjorde det som vi hadde blitt enige om og innsatsen vår var helhjertet, sier Sagenes kaptein.

Hva gikk taktikken ut på?

Vi visste at Greåker er bra til å skyte, så vi skulle ligge bakpå og tette igjen i midten, forteller Sætrang.

Raknet

Men dessverre holdt det ikke kampen ut. Spillerne hadde gitt for mye i 2. periode, og da Greåker begynte å hente inn ledelsen, raknet det for hjemmelaget. I sluttperioden ble de regelrett utspilt.

Det var surt å tape siste periode så mye. Vi spilte så bra i de to første periodene, så det var synd at vi ikke klarte å ta skalpen på Greåker. For vi hadde sjansen, sier Sætrang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere