RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sagene trenger fortsatt rødt styre

Sagene bydel har i en årrekke vært styrt av Arbeiderpartiet og SV. Sammen finner vi de beste løsningene for alle som bor i vår bydel. De siste årene har vi sørget for at Sagene har fått utekontakter, full barnehagedekning, et eget lokalmedisinsk senter, ny trapp i Iladalen og sommertilbud for barn, for å nevne noe av det vi har fått til. På tross av stadige kutt i vår økonomi fra det borglige byrådet får vi ting til å skje i Sagene bydel og det vil vi fortsette med!

Vi har satset på eldreomsorg i vår bydel. Sagene er den bydelen i Oslo som har flest eldre på sykehjem. Det er lett å få sykehjemsplass når man har behov for det hos oss. Dette skal vi være garantisten for at det fortsatt skal være. Alle som trenger det skal selvsagt få hjelp i hjemmet når behovet kommer både praktisk bistand og hjemmesykepleie. Vårt mål er at eldre skal kunne bli boende hjemme så lenge de ønsker. Vi har vist at for oss er eldreomsorgen det viktigste og det skal det fortsatt være.

Barn og unge trenger aktiviteter også etter skoletid. Vi har sørget for at ingen av våre ungdomstilbud er lagt ned på tross av sterkt press fra høyresida. Vi vil at alle barn og unge skal ha en trygg og god oppvekst. Foreldrene har selvsagt det største ansvaret men vi som samfunn må også stille opp. Derfor er det nå er det på tide å se om vi kan opprette nye barne- og ungdomstilbud i vår bydel. Vi vil også sørge for at barn som ikke har mulighet til å reise på sommerferie får et tilbud fra Sagene bydel.

Vi har foreslått og fått gjennomslag for høye bevillinger til frivillige lag og foreninger i Sagene bydel. For hver krone vi gir til frivilligheten får vi titalls tilbake. Dette skaper liv og samhold i bydelen og vi får en morsommere bydel å bo i. Derfor kommer vi fortsatt til å gi mye til frivilligheten i vår bydel. Med oss ved roret kan idrettslag, musikkorps, kor, teatergrupper osv. fortsatt få en lettere hverdag.

Vi har planene og vi har ambisjonene. Sagene bydel er et godt sted å bo for de aller fleste av oss. Vi vil i årene som kommer jobbe for at alle skal ha det bra i vår bydel, ingen må falle utenfor. Sammen med et byråd av Arbeiderparitet og SV skal Sagene med oss ved roret bli et godt samfunn for alle.

Ole Jørgen Nyhagen

1. kandidat Sagene SV

Helge Stoltenberg

1. kandidat Sagene Arbeiderparti

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere