RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sailcamp og seiltokt sommeren 2008


I sommer kan du oppleve sjølivets gleder på Oslo KFUMs leirsted Lunde.
I sommer kan du oppleve sjølivets gleder på Oslo KFUMs leirsted Lunde.
Sjøkorpset inviterer til Sailcamp og Seiltokt sommeren 2008.

OSLO: Sailcampen i år vil foregå i tidsrommet søndag 27. juli til lørdag 2. august og er for barn og ungdom i aldersgruppen ca 10-15 år. Påmeldingsfrist er 15. juni.

Idyllisk beliggenhet

Leiren finner sted på Oslo KFUMs leirsted Lunde, som ligger litt nord for Son. Lunde har mange små hus og hytter hvor barna blir innlosjert i 2 8 mannsrom etter alder og kjønn.

På stedet er det eget toalett- og dusjanlegg, storkjøkken med matsal, 2 peisestuer, 2 fotballbaner, volleyballbane og bordtennisrom. I tillegg er det strandlinje med molo og 10 mål med skog å boltre seg på.

Reisen starter 27.07. klokken 18.00 og ender i Oslo lørdag 2.8. klokken 18.00.

Sjølivets gleder

Under oppholdet får barna delta i sjølivets gleder gjennom seiling av foreningens båter, bading, soling, krabbefiske, fotball, volleyball, slåball, rebusløp og strandgrilling med mer.

Dagene deles i to økter hvor barna gjør forskjellige aktiviteter i grupper eller felles. Det er plass til ca 60 barn, men i fjor var det flere som fikk avslag, så arrangøren anbefaler å være raskt ute med påmelding.

Les mer om hvordan du melder deg på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere