*Nettavisen* Nyheter.

Saken ble ikke biff

  Foto: Illustrasjonsfoto

En mann hadde nok torsdag formiddag sett for seg et bedre måltid, men det ble det ikke noe av.

SKULLERUD: På formiddagen meldte REMA 1000 på Skullerud at de hadde en ”kunde” de gjerne skulle være foruten. Han hadde nemlig forsynt seg ganske ubeskjedent fra kjøle-/frysedisken – nemlig med omkring 8,5 kilo indrefilet til en verdi av omkring 2.500 kroner. Og betale var han ikke interessert i.

Dermed kom politiet inn i bildet – og det ble satt sluttstrek for et ganske så solid måltid.

I tillegg til pågripelse av mannen tok politiet også beslag i kjøttet før det kom tilbake i salgsdisken.

Butikktyven var en 33 år gammel mann fra Øst-Europa.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Påkjørt av moped

KASTELLET: En 41 år gammel mann fikk skade i skulder/arm da han onsdag morgen skulle krysse Ekebergveien ved Kastellet. Han hadde gått av bussen og skulle ta trillen videre. Han gikk foran bussen – og der kom en moped.

Bortviste russen

LAMBERTSETER: To ganger – onsdag og torsdag – fikk politiet melding om russebråk i rundkjøringen utenfor Lambertseter kjøpesenter. Begge gangene ble de bortvis og fikk kraftige advarsler om hva loven sier om drikking på offentlig sted og at det de holdt på med var farlig både for dem selv og andre.

Mye tagging

BRÅTEN: Onsdag kveld fikk politiet melding fra vekter om at det var mye tagging på og ved Bråten stasjon på Ekebergbanen. Da politiet kom til stedet, var ingen i området, men de kunne konstatere omfattende tagging.

To på en moped

LAMBERTSETER: Natt til torsdag forsøkte en moped å kjøre fra politiet i Feltspatveien på Lambertseter. Tohjulingen ble raskt innhentet, og den 17 år gamle føreren fikk et forelegg for ulovlig å ha en bakpå.

Fant stjålet scooter

LAMBERTSETER: Torsdag morgen kom politiet over en scooter i undergangen fra Radarveien under Lambertseterbanen. Kjøretøyet var koblet. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at den var stjålet. Politiet kontaktet eier.

Stjal sølvtøy og bankkort

KASTELLET: Torsdag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i et hus i Solveien på Kastellet. Et vindu var knust, det var rotet og tyven hadde fått med seg sølvtøy og bankkort. Melder hadde vært bortreist mens innbruddet pågikk.

Stjal trillekoffert

GODLIA: Litt over klokken 12 torsdag formiddag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Stordamveien på Godlia. Dette hadde skjedd i løpet av tidsrommet mellom 11 og 12.

Tyven hadde tatt med seg en trillekoffert, Ipad, laptop og et kamera.

Politiet er svært interessert i observasjoner i området i det aktuelle tidsrommet.

Skadet åtte biler

ABILDSØ: Åtte biler ble torsdag ettermiddag skadet i Smedbergveien på Abildsø. Politiet som kom til stedet, kunne registrere at det var risset i lakken på pansere. Dette var skjedd i tidsrommet mellom kl. 17 og 18.

Politiet er svært interessert i opplysninger i saken.

Stjal blomster

SKULLERUD: Tidlig torsdag kveld var igjen en butikktyv i aksjon i REMA 1000-butikken på Skullerud. Den 54 år gamle mannen hadde tatt en blomsterbukett. Han ble anmeldt av forretningen og bortvist av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.