RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sakseraner amok i sentrum


En mann blir i dag fremstilt for varetektsfengsling siktet for fire ran på samme dag.
En mann blir i dag fremstilt for varetektsfengsling siktet for fire ran på samme dag.
Utstyrt med en saks ranet den 24 år gamle mannen fire unge menn på samme ettermiddag, før han til slutt ble pågrepet.

OSLO ØST: Det var søndag den unge mannen dro på sitt innholdsrike ranstokt. I dag blir manen framstilt for varetektsfengsling.

Truet med saks

Fire menn på henholdsvis 17, 34, 24 og 24 år ble uavhengig av hverandre fraranet mobiltelefon og penger. Ranene skjedde i Karl Johanns gate, Lakkegata, Tøyenbekken og ved Grønland t-banestasjon. Samtlige skal ha blitt truet med å blir rispet i ansiktet om de ikke ga fra seg telefonene sine, og et av ofrene ble i tillegg påført et stikk i ansiktet av gjerningsmannen.

Gjenkjent på video

Etter en rekke personran i sentrum øst den siste tiden har politiet intensivert arbeidet med å overvåke nettopp dette området. Da de fikk melding om at et personran var filmet på video fra en butikk i nedre del av Karl Johansgate var de svært raskt på stedet, opplyser politioverbetjent Trond Skaarud ved Grønland politistasjon til Østkantavisa.

Tjenestemennene som kom til stedet fikk se opptaket, og kunne kort tid etter pågripe en 24 år gammel kjenning av politiet som oppholdt seg i nærheten. Gjerningsmannen var da i besittelse av fem mobiltelefoner, noe som med andre ord knyttet han til de fire ranene tidligere på dagen, forteller Skaarud. Den femte mobiltelefonen var heller ikke i gjerningsmannens perosnlige eie, så politiet utelukker ikke at også denne kan stamme fra et ran. Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere